Egyéb kategória

Hatalmas WOW! Jakabfi Zsanett magyar labdarúgó lett a BL gólkirálya

Jakabfi Zsanett neve talán mind ez idáig ismeretlen nektek, de itt az ideje megismernetek! Már csak azért is, mert a magyar lány lett a női labdarúgó Bajnokok Ligájának gólkirálya.

vous - 2017.06.02.
Hatalmas WOW! Jakabfi Zsanett magyar labdarúgó lett a BL gólkirálya

A 27 éves Jakabfi Zsanett magyar labdarúgó jelenleg a német VfL Wolfsburg csatára. Zsanett 2009-ig az MTK labdarúgója volt, ahol egy-egy bajnoki ezüst- és bronzérmet szerzett. 2009-ben igazolt a német VfL Wolfsburg csapatához.

A BL csütörtökön ért véget, és bár Zsanett csapata nem játszott döntőt, de a holland Vivianne Miedemával holtversenyben lett a sorozat gólkirálya. 

Objektum doboz

Zsanettet az MLSZ 2016-ban immár negyedszerre választotta meg az év legjobb magyar női focistájának! Egy korábbi interjújában elárulta, hogy bár 7 éve él Németországban, legkevésbé a német ételeket szereti, viszont a kinti emberek mentalitása nagyon bejön neki. Zsanett azt is elárulta, hogy karácsonykor és nyaranta két hétre mindig hazalátogat.

Objektum doboz

Objektum doboz

Érdekesség, hogy a női BL-t az Olympique Lyon nyerte, ahol csatárként játszik Marozsán Dzsenifer, szintén Magyarországon születt labdarúgó. Dzsenifer már német állampolgár. 

Objektum doboz

Szép volt, büszkék vagyunk!