Egyéb kategória

Hatalmas WOW! Jakabfi Zsanett magyar labdarúgó lett a BL gólkirálya

Jakabfi Zsanett neve talán mind ez idáig ismeretlen nektek, de itt az ideje megismernetek! Már csak azért is, mert a magyar lány lett a női labdarúgó Bajnokok Ligájának gólkirálya.

vous - 2017.06.02.
Hatalmas WOW! Jakabfi Zsanett magyar labdarúgó lett a BL gólkirálya

A 27 éves Jakabfi Zsanett magyar labdarúgó jelenleg a német VfL Wolfsburg csatára. Zsanett 2009-ig az MTK labdarúgója volt, ahol egy-egy bajnoki ezüst- és bronzérmet szerzett. 2009-ben igazolt a német VfL Wolfsburg csapatához.

A BL csütörtökön ért véget, és bár Zsanett csapata nem játszott döntőt, de a holland Vivianne Miedemával holtversenyben lett a sorozat gólkirálya. 

Objektum doboz

Zsanettet az MLSZ 2016-ban immár negyedszerre választotta meg az év legjobb magyar női focistájának! Egy korábbi interjújában elárulta, hogy bár 7 éve él Németországban, legkevésbé a német ételeket szereti, viszont a kinti emberek mentalitása nagyon bejön neki. Zsanett azt is elárulta, hogy karácsonykor és nyaranta két hétre mindig hazalátogat.

Objektum doboz

Objektum doboz

Érdekesség, hogy a női BL-t az Olympique Lyon nyerte, ahol csatárként játszik Marozsán Dzsenifer, szintén Magyarországon születt labdarúgó. Dzsenifer már német állampolgár. 

Objektum doboz

Szép volt, büszkék vagyunk!

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.