Egyéb kategória

Hatalmas WOW! Jakabfi Zsanett magyar labdarúgó lett a BL gólkirálya

Jakabfi Zsanett neve talán mind ez idáig ismeretlen nektek, de itt az ideje megismernetek! Már csak azért is, mert a magyar lány lett a női labdarúgó Bajnokok Ligájának gólkirálya.

vous - 2017.06.02.
Hatalmas WOW! Jakabfi Zsanett magyar labdarúgó lett a BL gólkirálya

A 27 éves Jakabfi Zsanett magyar labdarúgó jelenleg a német VfL Wolfsburg csatára. Zsanett 2009-ig az MTK labdarúgója volt, ahol egy-egy bajnoki ezüst- és bronzérmet szerzett. 2009-ben igazolt a német VfL Wolfsburg csapatához.

A BL csütörtökön ért véget, és bár Zsanett csapata nem játszott döntőt, de a holland Vivianne Miedemával holtversenyben lett a sorozat gólkirálya. 

Objektum doboz

Zsanettet az MLSZ 2016-ban immár negyedszerre választotta meg az év legjobb magyar női focistájának! Egy korábbi interjújában elárulta, hogy bár 7 éve él Németországban, legkevésbé a német ételeket szereti, viszont a kinti emberek mentalitása nagyon bejön neki. Zsanett azt is elárulta, hogy karácsonykor és nyaranta két hétre mindig hazalátogat.

Objektum doboz

Objektum doboz

Érdekesség, hogy a női BL-t az Olympique Lyon nyerte, ahol csatárként játszik Marozsán Dzsenifer, szintén Magyarországon születt labdarúgó. Dzsenifer már német állampolgár. 

Objektum doboz

Szép volt, büszkék vagyunk!

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Elöltöltős vagy felültöltős mosógépet érdemes venni?
Otthon
Elöltöltős vagy felültöltős mosógépet érdemes venni?
vous - 2024.05.28.
Több szempontot is figyelembe kell venni, ha azt szeretnénk eldönteni, hogy elöltöltős vagy felültöltős mosógép volna ideálisabb a számunkra. Az első és legfontosabb aspektus az, hogy mekkora terület áll a mosógép rendelkezésére.