Egyéb kategória

Nem a ti készüléketekben van a hiba: megváltozott a Messenger hang, kotkodál!

Nem nyugszik a Messenger: csütörtökre virradóra megváltozott az üzenetet jelző hang. A szokásos dallamot felváltotta egy nagyon szokatlan jelzés. Nektek is? 

vous - 2017.06.01.
Nem a ti készüléketekben van a hiba: megváltozott a Messenger hang, kotkodál!

Amikor meghallottam az új Messenger üzenetjelzőhangot, arra gondoltam, hogy a telefonommal lehet a gond. Az irodába érve azonban több VOUS-lánynak is fura hangot adott ki a telefonja, én pedig felkiáltottam:

nem az én készülékemben van a hiba, megváltozott a chathang!

Érdekes, hogy csak az iPhone-nal rendelkező kollegináknak szól az új dallam, frissítés nélkül. 

facebook-lajk-like-kozossegi-media-oldal

Kedves új Messenger! Gyűlölünk! Jó lenne, ha ezeket mind tudnád, és pár dolgot elfelejtenél!

Létezik olyan felhasználó, akinek bejön az új Messenger? Ha igen, akkor ő tuti, hogy nem a VOUS-lányok, ugyanis mi hülyét kapunk a Facebook újításától. Össze is szedtünk pár dolgot, ami az agyunkra megy, és olyan funkciókat, amik igazán hasznosak lennének a Messengerben!

Szerintem az új Messenger hang olyan, mintha beteg lenne, vagy dadogna, főszerkesztőnk, Eszter szerint viszont mintha kotkodálna. Nagyon igaza van, totál tyúk az új Messenger!

Hallgassátok csak!

Objektum doboz

Nektek is megváltozott? Tetszik? Írjátok meg nekünk!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon