Egyéb kategória

Nem a ti készüléketekben van a hiba: megváltozott a Messenger hang, kotkodál!

Nem nyugszik a Messenger: csütörtökre virradóra megváltozott az üzenetet jelző hang. A szokásos dallamot felváltotta egy nagyon szokatlan jelzés. Nektek is? 

vous - 2017.06.01.
Nem a ti készüléketekben van a hiba: megváltozott a Messenger hang, kotkodál!

Amikor meghallottam az új Messenger üzenetjelzőhangot, arra gondoltam, hogy a telefonommal lehet a gond. Az irodába érve azonban több VOUS-lánynak is fura hangot adott ki a telefonja, én pedig felkiáltottam:

nem az én készülékemben van a hiba, megváltozott a chathang!

Érdekes, hogy csak az iPhone-nal rendelkező kollegináknak szól az új dallam, frissítés nélkül. 

facebook-lajk-like-kozossegi-media-oldal

Kedves új Messenger! Gyűlölünk! Jó lenne, ha ezeket mind tudnád, és pár dolgot elfelejtenél!

Létezik olyan felhasználó, akinek bejön az új Messenger? Ha igen, akkor ő tuti, hogy nem a VOUS-lányok, ugyanis mi hülyét kapunk a Facebook újításától. Össze is szedtünk pár dolgot, ami az agyunkra megy, és olyan funkciókat, amik igazán hasznosak lennének a Messengerben!

Szerintem az új Messenger hang olyan, mintha beteg lenne, vagy dadogna, főszerkesztőnk, Eszter szerint viszont mintha kotkodálna. Nagyon igaza van, totál tyúk az új Messenger!

Hallgassátok csak!

Objektum doboz

Nektek is megváltozott? Tetszik? Írjátok meg nekünk!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.