Egyéb kategória

Csak egy normális farmert szeretnénk: miért ilyen elcseszett a méretezés egy-egy üzletben?

Éreztétek már azt a mértékű önbizalmat, hogy annyira jól néztek ki az aznapi szettetekben, hogy tiétek a világ? Nos, én éreztem és jó lenne, ha ezt minél több nő megtapasztalhatná, de ennek az az egyik feltétele, hogy soha ne vásároljon ruhát bizonyos üzletekben.

vous - 2017.05.24.
Csak egy normális farmert szeretnénk: miért ilyen elcseszett a méretezés egy-egy üzletben?

Kezdhetném azzal, hogy a nem törékeny testalkatú nőknek, akiknek azért van itt-ott husi, már önmagában a nadrágvásárlás is kész kihívás. Ami jó lenne csípőben és derékban, az a lábunkra fel se jön, és fordítva. A 20. ilyen próbálkozás és 20 liter verejték után hagyjuk is a francba az egészet, nadrág nélkül megyünk haza:

jó, soha többé nem eszem, és edzek minden nap!

Nyilván. Tudom, tudom, nem jó helyen vásárolunk, és kövérek is vagyunk, inkább azzal foglalkozzunk, hogy lefogyunk – mondaná ezt sok ember. De mi van, ha valaki nem akar változtatni, nem akarja leadni azt az 5–6 kiló felesleget, pusztán egy kib!@ott farmernadrágot szeretne a 65-70 (vagy több) kilójára… Nonszensz, hogy nem talál!

Ne értsétek félre, ez itt nem a sajnáltatás helye, de

baromira nem okés a méretezés egy-egy üzletben. 

Sok az okos cikk, hogy a közösségi oldalak és a celebek miatt torzul el a testképünk, de ez mind semmi. Bár van benne igazság, elég csak bemenni bármelyik pláza fast fashion üzleteibe. 

ferfiruhathechronicles-3

Ruhamentő tippek, ha nem találtátok el a méretet vásárláskor 

A shoppingolás, bármennyire egyszerűnek is tűnik, egyáltalán nem az. Nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de én néha nagyon mellényúlok. Pedig én aztán tényleg képes vagyok egy órát állni a próbafülkében, hogy biztos-e a biztos.

Hiteles példa, amikor az M-es, 38-as ruhaméretű lány ezen boltok egyikébe a 42-es nadrággal is küzd… Ilyenkor mi van? Igen, különböző a formánk, másképp arányos a nők teste, de kérem szépen… MI EZ? Ez még az 50 kilós lányokat is megzavarja, még akkor is, ha amúgy tudják, hogy a bolt méretezései az abnormálisak.

Kedvencem, amikor a márka vagy üzlet darabjai XS, S és M méretből állnak – a többi nő nem létezik? Egy teljesen átlagos mérettel és arányokkal rendelkező nő is hordhat L-es nadrágot és felsőt, de hiába, ezen boltokban nem fog magára találni. 

Természetesen a legegyszerűbb, ha nem megyünk be többet abba a boltba, de az érzés még mindig ott marad, hogy a hiba bennünk van. Személy szerint az én testképemet ez a probléma sokkal jobban rombolja, mint amikor a tökéletesre megcsinált Kim Kardashianokat pörgetem az Instán

Ti mit gondoltok erről? Írjátok meg!

Címkék: #divat #méret #ruha
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
Világ
Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
vous - 2023.03.11.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, milyen fontos a méhek jelenléte a bolygónkon, hiszen ez az egyetlen rovar a világon, ami képes ételt előállítani az ember számára is, ami nem más, mint a jól ismert méz – írja Zsuzsanna, aki a VOUS vendégszerzői felhívására küldte be írását. A következő sorokban Pálfy Zsuzsanna cikkét olvashatjátok.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.