Egyéb kategória

Csak egy normális farmert szeretnénk: miért ilyen elcseszett a méretezés egy-egy üzletben?

Éreztétek már azt a mértékű önbizalmat, hogy annyira jól néztek ki az aznapi szettetekben, hogy tiétek a világ? Nos, én éreztem és jó lenne, ha ezt minél több nő megtapasztalhatná, de ennek az az egyik feltétele, hogy soha ne vásároljon ruhát bizonyos üzletekben.

vous - 2017.05.24.
Csak egy normális farmert szeretnénk: miért ilyen elcseszett a méretezés egy-egy üzletben?

Kezdhetném azzal, hogy a nem törékeny testalkatú nőknek, akiknek azért van itt-ott husi, már önmagában a nadrágvásárlás is kész kihívás. Ami jó lenne csípőben és derékban, az a lábunkra fel se jön, és fordítva. A 20. ilyen próbálkozás és 20 liter verejték után hagyjuk is a francba az egészet, nadrág nélkül megyünk haza:

jó, soha többé nem eszem, és edzek minden nap!

Nyilván. Tudom, tudom, nem jó helyen vásárolunk, és kövérek is vagyunk, inkább azzal foglalkozzunk, hogy lefogyunk – mondaná ezt sok ember. De mi van, ha valaki nem akar változtatni, nem akarja leadni azt az 5–6 kiló felesleget, pusztán egy kib!@ott farmernadrágot szeretne a 65-70 (vagy több) kilójára… Nonszensz, hogy nem talál!

Ne értsétek félre, ez itt nem a sajnáltatás helye, de

baromira nem okés a méretezés egy-egy üzletben. 

Sok az okos cikk, hogy a közösségi oldalak és a celebek miatt torzul el a testképünk, de ez mind semmi. Bár van benne igazság, elég csak bemenni bármelyik pláza fast fashion üzleteibe. 

ferfiruhathechronicles-3

Ruhamentő tippek, ha nem találtátok el a méretet vásárláskor 

A shoppingolás, bármennyire egyszerűnek is tűnik, egyáltalán nem az. Nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de én néha nagyon mellényúlok. Pedig én aztán tényleg képes vagyok egy órát állni a próbafülkében, hogy biztos-e a biztos.

Hiteles példa, amikor az M-es, 38-as ruhaméretű lány ezen boltok egyikébe a 42-es nadrággal is küzd… Ilyenkor mi van? Igen, különböző a formánk, másképp arányos a nők teste, de kérem szépen… MI EZ? Ez még az 50 kilós lányokat is megzavarja, még akkor is, ha amúgy tudják, hogy a bolt méretezései az abnormálisak.

Kedvencem, amikor a márka vagy üzlet darabjai XS, S és M méretből állnak – a többi nő nem létezik? Egy teljesen átlagos mérettel és arányokkal rendelkező nő is hordhat L-es nadrágot és felsőt, de hiába, ezen boltokban nem fog magára találni. 

Természetesen a legegyszerűbb, ha nem megyünk be többet abba a boltba, de az érzés még mindig ott marad, hogy a hiba bennünk van. Személy szerint az én testképemet ez a probléma sokkal jobban rombolja, mint amikor a tökéletesre megcsinált Kim Kardashianokat pörgetem az Instán

Ti mit gondoltok erről? Írjátok meg!

Címkék: #divat #méret #ruha
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.