Egyéb kategória

Zsani üzeni: Ne pánikolj, mindenhová eljutsz, ha rá hallgatsz (X)

A tavalyi nyár kész káosz volt. Összezsúfolódtak a programok. Folyton úton voltunk, állandóan ide-oda cuccoltunk, hatalmas csomagokkal próbáltunk eljutni mindenhová sokszor esőben ázva, máskor órákat várva és rengeteg pakolás közepette. Még csoda, hogy nem veszett el menet közben semmi. Megfogadtam, hogy az idei vakációnak másképp állok neki. A programokból ebben az évben sem lesz kevesebb, de a gondtalan utazás, a kényelmes megérkezés feltételeit előre kipipáltam.

vous - 2017.05.17.
Zsani üzeni: Ne pánikolj, mindenhová eljutsz, ha rá hallgatsz (X)

Ha engem kérdeztek, pár hónapja még én se hittem volna el, de – nagy levegő – képzeljétek: autótulajdonos lettem.

Nem valami roncsot sózott rám a család, hanem megvettem életem első, vadiúj, abszolút az egyéniségemre szabott autóját. Kis kocsiban gondolkodtam, de abban a kategóriában a legjobbat akartam. A hab a tortán, hogy a választottamról hamar kiderült: külsőre kicsi, de óriási a felszereltsége, és mindaz, amit nyújt.

Forrás:
Skoda, Depositphotos

Nekem a technikai hogyishívjákok semmit se mondanak, ezért inkább azt néztem, amikor kiválasztottam a „picidrágámat”, hogy a méretéhez képest legyen tágas csomagtere (nem az egész gardróbomat akarom magammal cipelni, de azért  két közepes bőröndöt simán telepakolok), bőr kormánykereket foghassak benne (az olyan menő és elegáns), a telefonom kihangosítása se okozzon gondot (szeretek beszélgetni, amikor vezetek), és a tolatóradar szintén az alapfelszereltséghez tartozzon.

Na, főleg ezek miatt lett az én nem semmi kis autóm egy 0 kilométeres ŠKODA Fabia, amit kívül-belül rám szabtak.

Alig bírtam választani a sokféle szín közül, amikor a belső dekorról és a külső fényezésről kérdeztek. Végül az ezüstöt kértem, és a végeredménytől leesett az állam. Komolyan, olyan érzés még most is, mintha egy hintóban jönnék-mennék nap mint nap. Ráadásképp számos kiegészítővel is megleptek a kereskedésben. Pikk-pakk lett a kis kompakt Fabiámban táskaakasztó kampó, parkoló kártya – és szemüvegtartó, és kaptam hozzá bevásárlókocsiérmét is.

Forrás:
Skoda, Depositphotos

Most lehet, azt gondolod, hogy ki vagyok tömve pénzzel és csak rá kellett mutatnom, milyen kocsit akarok. Ha erre tippeltél, akkor tévedtél.

Egy olyan kihagyhatatlan ajánlatra csaptam le, amit más is igénybe vehet. A június végig tartó Porsche Bónusz akció keretében akár 700 ezer forint kedvezménnyel te is vehetsz magadnak ŠKODA Fabiát. Én így tettem, és most már csak számolom a napokat nyárig, mert vár rám a gondtalan, kényelmes és vidám utazások után a fesztiválozás Sopronban, a balatoni csobbanás és a horvátországi két hét nyugi.

Ajánlott cikkek