Egyéb kategória

Érkezik a vámpírbébi, Goldie Hawn és Kurt Russell csillagot kapott, és Nádai Anikó lesz az új Mónika

Körülnéztünk a sztárvilágban, és azt kell mondjuk: szaftos péntekre ébredtünk!

vous - 2017.05.05.
Érkezik a vámpírbébi, Goldie Hawn és Kurt Russell csillagot kapott, és Nádai Anikó lesz az új Mónika

Nikki Reed első gyermekét várja

A legédesebb vámpír szerelmespár, Nikki Reed és Ian Somerhalder első gyermeküket várják. A pár szokásához híven túltolva a romantikát egy Instagram-posztban tudatta a gyermekáldást. Nagyon édes, gratulálunk!

Objektum doboz

Nádai Anikó lesz az új Mónika

A Bors tudni véli, hogy egy, a Mónika Show-hoz hasonló kibeszélőshow-t indít az RTL KLUB, melynek háziasszonya Nádai Anikó lesz.

„A hír igaz, én is részt vettem a castingon. Csak amikor beérkeztem, tudtam meg, hogy miről van szó, addig nem mondtak semmit. Egy Mónika Show típusú talkshow-t terveznek két műsorvezetővel, akik váltásban szerepelnének. A produkció a korábbi műsor folytatása lehet, hiszen még a díszlet is nagyon hasonlít arra, amit a Mónika Show-ban használtak.”

Anikónak váltótársa is lesz, aki a hírek szerint nem más, mint Ada (aki titokban birkaszőrt pödör otthon).

Objektum doboz

Goldie Hawn és Kurt Russell csillagott kapott

Goldie Hawn és Kurt Russell csillagott kapott a hollywoodi Hollywood Walk of Fame-en, ahová Goldie lánya, Kate Hudson, valamint a család barátja, Reese Witherspoon és Quentin Tarantino is elkísérte őket.
 

Objektum doboz

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
Világ
EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
vous - 2023.06.05.
A törökországi földrengésben érintett hallgatókat is vendégül lát idén az EFOTT fesztivál – jelentette be Dr. Hankó Balázs Zoltán felsőoktatásért felelős államtitkár a rendezvényt beharangozó sajtóeseményen. Elhangzott: az EFOTT az egyetemisták fesztiváljaként a 18-29 éves korosztály egyik legkedveltebb nyári programja. A rendezvény sokszínű zenei kínálatának köszönhetően a középiskolásoktól az egyetemistákon át minden korosztály megtalálhatja a számára legizgalmasabb előadókat, 6 színpadon több mint 100 fellépőt. Július 12. és 16. között többek között a VALMAR, a Wellhello, Dzsúdló, a Halott Pénz, a Follow the Flow, ByeAlex és a Slepp, Azahriah, Majka, a Blue, a La Bouche és a Culture Beat is koncertezik a Velencei-tó partján. A fesztivál nappali programjait összefogó UNIversumba idén rekordszámú felsőoktatási intézmény jelentkezett. A programok középpontjában a kultúra, az egészséges életmód, a digitalizáció és a fenntarthatóság áll majd.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.