Egyéb kategória

Vállvillantás, meztelenkedés és sárgaláz – nyári trendek, amiket imádni fogtok

Végre itt a május – ez tudjátok, mit jelent? Ideje beszerezni a legjobb nyári cuccokat, ugyanis az utóbbi évek tapasztalataiból és időjárásváltozásaiból kiindulva innentől már csak pár nap választ el minket a nyári melegtől. Itt az idő a felkészülésre! 

vous - 2017.05.04.
Vállvillantás, meztelenkedés és sárgaláz – nyári trendek, amiket imádni fogtok

Kezdődhet a vállvillantás! 

Míg tavaly a teljes váll nélküli felsők hódítottak, addig idén már a csak félvállas, Flashdance inspirálta felsők azok, amelyek igazán learatják a babérokat. Az aszimmetrikus formának, a fodroknak és a feltűnő színeknek köszönhetően ékszerre sem lesz szükségetek egy ilyen felső mellett. De vigyázzatok, ha széles a vállatok, ezzel még inkább ráerősítetek erre. 

1.Stradivarius 2.Mango 3.Zara 4.Zara

1. Stradivarius 2. Mango 3. Zara 4. Zara

Készen álltok a sárga ötven árnyalatára?

Ha ti is ráuntatok a tavalyi pasztellkedvencekre, akkor jó hírem van: idén az igazi fagyiszínek kerülnek előtérbe. Az egyik nagy kedvencem a sárga, amiből a legkülönbözőbb árnyalatokkal találkozhattok a boltokban. Válogassatok a napsárga, kanárisárga vagy kankalinsárga közül, és tutira minden szem rátok szegeződik majd! Megvan a tökéletes darab? Párosítsátok farmerhez, és dobjátok fel a szettet egy piros vagy kék kiegészítővel! 

sárga divat

A nagy sárgadilemma – így viseljétek a legvidámabb színt a színtípusotokhoz illően!

Nemcsak az irigység, de a vidámság színe is, éppen ezért érdemes a nyári napokon sárga színt csempészni a ruhatárunkba! Ja, és azt mondtam, hogy szinte mindenkinek jól áll? Bizony! Mutatjuk, hogyan!

A teljes cikket ITT olvashatjátok tovább! 

1.Mango 2.Zara 3.H&M 4.Stradivarius

1. Mango 2. Zara 3. H&M 4. Stradivarius

Virágok, virágok mindenhol

A virágminta megunhatatlan kedvenc, szinte minden évben visszaköszön valamilyen formában. Míg egyik évben a trópusi túlméretezett virágok taroltak, addig máskor az apró, romantikus virágos darabok voltak a porondon. Idén egyszerű a dolgunk, szinte mindenféle mintából válogathatunk: a nagymama virágos tapétájától kezdve a trópusi pálmalevelekig mindent megtalálhattok a boltokban. Határt csak a jó ízlésetek szabhat! Szerezzétek be a legszebbeket, és párosítsátok mintás darabokkal

1.H&M 2.Zara 3.Zara 4.Stradivarius

1. H&M 2. Zara 3. Zara 4. Stradivarius

Meztelenkedés 2017-es módra

A Kardashian klánnak hála lassan hozzászokunk az átlátszó ruhákhoz – ideje is, hiszen idén ezek lesznek a nyár slágerdarabjai. Mielőtt mindenki a szívéhez kapna, pánikra semmi ok. Az átlátszó tüllruhákat nem önmagában, hanem egy plusz rétegként érdemes hordani. Vegyétek fel farmerhez, trikóhoz, vagy akár egy színben teljesen eltérő testhez álló ruhára is ráhúzhatjátok. Higgyétek el, szuperizgalmas szettek születhetnek, ha belementek a játékba! 

600

Amikor csupasz fenékkel báloztak – 2017 nyarának slágerdarabjában a 18. század végén is divatosak lennénk

Főszerkesztőnk, Eszter egy korábbi cikkben izgalmas történeteket mesélt nektek az átlátszó ruha múltját illetően. Lemaradtatok? Ide kattintva mindent bepótolhattok! 

1.H&M 2.Zara 3.H&M 4.Stradivarius

1. H&M 2. Zara 3. H&M 4. Stradivarius

Mit szóltok? 

Objektum doboz

Ajánlott cikkek