Egyéb kategória

Szívhez szóló történetek Hollywood kedvenceitől – A Humans of New York fotósa a Met-gálán járt

A Met-gála minden évben számos izgalmat tartogat: izgalmas az évente változó téma, izgalmasak a ruhák, amikről aztán egy hétig lehet beszélni. Ezúttal azonban más is volt, amit egy darabig emlegetni lehet: a Humans of New York fotósa is a gálán járt, és azt az oldalát mutatta meg kedvenceinknek, amit eddig talán senki. Brandon Stanton az élet és a szeretet jelentéséről faggatta Hollywood kedvenceit, akiket ezután csak még jobban lehet szeretni. 

vous - 2017.05.03.
Szívhez szóló történetek Hollywood kedvenceitől –  A Humans of New York fotósa a Met-gálán járt
felkialtojel keretes

Átlag feletti történetek az átlagemberektől – Tudjatok meg mindent a Humans of New Yorkról!

„Azt mondják, egyre kevésbé figyelünk egymásra. A Humans of New York viszont rácáfol erre: az emberi történeteket bemutató Facebook-oldal töretlen népszerűségnek örvend, pedig nem tesz mást, mint bemutatja a városban élők személyes történeteit. A posztok újra és újra bebizonyítják: ha nem is tudunk sokat a másikról, igenis kíváncsiak vagyunk rá.” – A teljes cikket ide kattintva olvashatjátok tovább.

Claire Danes és Hugh Dancy

„A gyerekünk megszületése a legjobb dolog volt, ami történhetett velünk. De ez állandó társasággal és borzalmas beszélgetésekkel jár együtt.”

Objektum doboz

Selena Gomez

„Úgy érzem, még csak most kezd beindulni minden, de azt gondolom, rendben lennék, ha hirtelen vége is lenne. Az édesanyámtól örököltem ezt.

Attól a pillanattól kezdve, hogy elkezdtem énekelni, emlékeztetett arra, hogy ez egy kiváltság, és bármelyik pillanatban elillanhat.

Nem az éneklés az, ami meghatározza, ki vagyok. Szeretném, ha a személyiségemet a baráti kapcsolataim és a hitem határoznák meg.”

Objektum doboz

Blake Lively és Ryan Reynolds

„Mindig empátiával válaszol. Ha mérges, akkor is ott az empátia, ha gyűlöl, akkor is ott az empátia. Veszi a fáradságot, és belegondol abba, mi történhetett a másikkal korábban. Miatta én is empatikusabb emberré váltam.

Nem volt túl szoros kapcsolatom az édesapámmal, de mielőtt meghalt, Blake emlékeztetett a dolgokra, amikre nem akartam emlékezni: emlékeztetett a jó dolgokra.

Objektum doboz

A további képeket keressétek ITT!

Ajánlott cikkek