Egyéb kategória

A nyár legszórakoztatóbb játéka: üljétek meg a rodeobikát úgy, mint Sofía Vergara

Lassan megkezdődik a medencés idő, és egyre többször invitálnak majd el minket medencés buliba – reméljük. A leendő házigazdáknak, medence-birtokosoknak pedig most ajánlunk egy remek szórakozást biztosító gumimatracot.

vous - 2017.04.27.
A nyár legszórakoztatóbb játéka: üljétek meg a rodeobikát úgy, mint Sofía Vergara

A rodeobika-szimulátorok már igencsak kimentek a divatból, már ami a szárazföldi verziót illeti. A neten igen népszerű ugyanis ennek a gumimatrac-változata, amit egyáltalán nem könnyebb megülni, mint a hagyományos bikás szimulátort, sőt.

Gumimatrac lévén nem az a legnagyobb nehézség, hogy rajta maradjunk a „bikán”, sokkal inkább problémás rá felülni, aztán a kedves kis barátaink pedig gondoskodhatnak arról, hogy rajta maradni se legyen egyszerű. 

Mennyire jó!

Forrás:
amazon.com

A bikamegülős gumimatracot az Amazonról lehet megvásárolni, átszámítva nagyjából 30 ezer forintért.

Már Sofía Vergara – aki 102 fokos, akarom mondani 38 fokos lázzal is szexi – is próbálta – több kevesebb sikerrel.

Objektum doboz

Nem mellesleg a bikás gumimatrac sokkal menőbb, mint a flamingós.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.