Egyéb kategória

9 + 1 ruhadarab, ami nem hiányozhat az alapruhatárból – nektek megvan minden?

Ugye nem kell bemutatnom a nincs egy göncöm se szitut? Naponta nők ezrei élik át a reggeli rohanás legkellemetlenebb perceit, amikor is jön a felismerés: nincsen ruhám randira, állásinterjúra, kiállításmegnyitóra – pedig a szekrény dugig van. De mi lehet a baj? Kezdjük az alapoknál – vagyis az alapruhatárnál –, a gondok ugyanis innen erednek.

vous - 2017.04.27.
9 + 1 ruhadarab, ami nem hiányozhat az alapruhatárból – nektek megvan minden?

Az izgalmas trendek és a boltok gyönyörű kirakatai láttán hajlamosak vagyunk elfelejteni: a gardróbunk alappilléreit az alapdarabok adják. Van ugyanis jó néhány olyan időtálló ruhadarab, aminek a stílusotoktól és a testalkatotoktól függetlenül ott a helye a szekrényetekben. Ideje lecsekkolnotok, megvan-e minden! 

1. Elegáns nadrágkosztüm

Aki nem irodában dolgozik, feleslegesnek érezheti egy kosztüm jelenlétét a szekrényében, pedig igazi jolly joker darab. Hogy miért? Mert számos módon beépíthetitek a szettjeitekbe: egy minőségi kosztümnadrág bármilyen elegáns összeállításban megállja a helyét, csakúgy, mint a blézer, ami akár farmerrel is hordható a hétköznapokon.

A színét illetően legjobban a feketével, sötétszürkével vagy matrózkékkel jártok, ezek ugyanis könnyen kombinálhatók más ruhadarabokkal, ugyanakkor hivatalos alkalmakkor is helytállnak.  

2. A nélkülözhetetlen fehér ing

És itt tényleg a fehér ingre gondolok! Nem fehér pólóra, trikóra vagy egy kinyúlt matrózblúzra. Egy klasszikus szabású fehér ing bármikor jól jöhet: egyszerre tudtok vele sportos, sikkes vagy szexi összhatást kelteni. Még mindig nem győztelek meg titeket? Dobjátok fel egy hangsúlyos nyaklánccal, erős rúzzsal vagy dögös fülbevalóval és garantált a siker.

3. Vidám blézer

Ha a nadrágkosztüm mellett pipa van a listátokon, jogosan kérdezhetitek: minek még egy blézer? A válasz egyszerű: ha az alkalom nem követeli meg, miért járnátok mindig fekete blézerben? Itt a tavasz, tündököljetek: szerezzetek be egy világos, akár pasztell-, akár fagyiszínekben pompázó blézert – higgyétek el, szoknyához, farmer + póló kombóhoz tökéletesen passzol. De egy könnyed tavaszi randin is nyert ügyetek lesz vele. 

4. Kényelmes farmerkabát

Igazi kabátmániás nő lévén azt mondanám, szerezzetek be annyi stílusú, fazonú és színű kabátot, amennyi csak tudtok – de ez a cikk az alapruhatár felépítéséről szól, így azt mondom: kezdjetek egy farmerdzsekivel. Egyszerre tud romantikus, sportos és hétköznapi hatást kelteni, arról nem beszélve, hogy szuperkényelmes és garantáltan nem megy ki a divatból. 

5. Egyszínű, minta nélküli felső

A színes, mintás, feliratos pólók jók – üzenhetünk velük a nagyvilágnak a hangulatunkról, feldobhatjuk a szürke reggeleket, de semmi sem pótolhat egy egyszerű szabású, egyszínű felsőt. Találjátok meg a számotokra legjobb darabot, figyeljetek a nyakkivágásra, az anyagra és szerezzetek be belőle egy feketét, egy fehéret és egy szürkét. Higgyétek el, jól fognak jönni! 

1.Mango  2.H&M  3.Pull&Bear  4.H&M  5.Mango  6.Converse  7.Zara  8.Zara  9.Mango  10.Stradivarius  11.Zara

1. Mango, 2. H&M, 3. Pull&Bear, 4. H&M, 5. Mango, 6. Converse, 7. Zara, 8. Zara, 9. Mango, 10. Stradivarius, 11. Zara

6. Ceruzaszoknya

A ceruzaszoknya egyszerű és nagyszerű darab – felveheted magas sarkúval, sneakerrel, pólóval, trikóval, inggel – soroljam még? Egyszerűen kell, és nem csak állásinterjúra! Ha a testhez álló, feszülős szoknya nem a ti világotok, válasszatok A vonalú szoknyát, ez a fazon ugyanis garantáltan minden testalkathoz passzol

7. A tökéletes farmer

Egy tökéletes szabású farmer éveken át a legjobb barátunk lehet. Felejtsétek el a trendeket, vegyétek figyelembe a testalkatotokat, figyeljetek az anyagra, a zsebekre és szerezzétek be a farmerek nagy Ő-jét. Ne feledjétek: egy egyszerű szabású, egyenes szárú farmerrel jól jártok akkor is, ha épp a skinny vagy a boyfriend nadrágok hódítanak jobban. 

8. Az időtálló kis fekete

Egy kis fekete mindig jól jön! Mindig. A gardróbot illetően az egyik legjobb befektetés, ha megtaláljátok a hozzátok illő tökéletes fekete ruhát. Figyeljetek arra, hogy olyan darabot válasszatok, amit évek múltán is szívesen viseltek majd és ne feledjétek: egy kis fekete ma már nem csak egy letisztult fekete ruha lehet! Nézelődjetek overallok és maxiruhák között is, sosem tudni, hol találjátok meg a ti kedvenceteket. 

9. Klasszik magas sarkú

Egy kis feketéhez klasszik magas sarkú dukál. A legjobb, ha egy fekete vagy nude színű darabot választotok, ezt a kettőt ugyanis könnyen párosíthatjátok a legtöbb színhez.

+ 1: tornacipő 

Ugye nem gondoltátok, hogy ezt lehagyom? Rövid leszek és tömör: egy tornacipő minden ruhatárban elengedhetetlen, egy tornacipő jó, egy tornacipő bármikor bármihez felvehető.  

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!