Egyéb kategória

Fehér farmer, te szemét! – Tippek és trükkök, hogy megszeressétek a világos nadrágokat

„A fehér nadrág csak a vékony lányoknak áll jól…” – hangzott el egyik nap az ominózus mondat a VOUS szerkesztőségében, ahol egy emberként bólogattak a lányok. De miért? Valóban ekkora mumus a fehér naci? Az ember lánya tényleg csak fekete skinnyben érezheti magát jól? Nyugi, a kérdés költői, a válasz pedig nem.

vous - 2017.04.26.
Fehér farmer, te szemét! – Tippek és trükkök, hogy megszeressétek a világos nadrágokat

Miért ellenségünk a fehér nadrág?

A fekete és a fehér két olyan alapszín, aminek a ruhatárunkban is ott a helye. Vagyis ott lenne, pedig a fehéret valahogy mégis előszeretettel mellőzzük – pláne, ha nadrágról van szó. Miért viselnénk, ha a fekete az, ami igazán slankít, a tökéletes darab, amiben a húsvétkor felszedett plusz kilók könnyen elbújnak? Ezzel szemben a fehér az igazi tiltólistás darab. Hogy miért? Íme, a VOUS-lányok élményei, vagyis a mi érveink és ellenérveink következnek:

  • „Én szeretem, de csak 1 db van belőle. annyira nem áll jól, hogy többet is akarjak magamnak, de elég jól fel tudja dobni a szettjeimet.”
  • „17-18 évesen volt utoljára és évekig viseltem. Egy kicsit vastagabb, sztreccses anyagból volt, tök jól összetartott.”
  •  „Van egy fehér mom-jeansem, nem feszül rám, kellően vastag az anyaga és inkább törtfehér. Bővebb szabású fekete inggel volt rajtam, amikor viseltem–- és bár nekem tetszett, kapásból megkaptam azt a megjegyzést, hogy az én testalkatomra nem való a fehér nadrág.”
  • „Csak keveseknek áll jól, és én nem tartozom közéjük. Nekem is volt egy, de nem állt jól. Csak azt hittem. Tinikori baleset volt. Sajnos nem egyszeri.”

Forrás:
Vogue

A két legfontosabb kulcsszó: fazon és anyag

Jelentem, a lányok és valószínűleg ti is tévesen gondolják, hogy kevés emberen, akarom mondani csak a modell alkatú lányokon mutat jól a fehér nadrág. De mi a titok? Két szó: fazon és anyag. Mint minden ruhadarabnál, így ennél is első körben a saját testalkatotokat vegyétek figyelembe. Fontos, hogy tudjátok, melyik az a testrészetek, amit épp hangsúlyoznátok, vagy netán elrejtenétek.

Ezután jöhet a nagy anyagkérdés, ami nem is olyan bonyolult, mint gondolnátok. Ha úgy érzitek, van rajtatok néhány plusz kiló, érdemes kerülnötök az áttetsző, fényes, tapadós anyagokat. Ne feledjétek: egy bő, fehér farmer is lehet szexi, nemcsak a mindent megmutató forrónaci!

A fekete karcsúsít? A fehér a duciknak tabu? – Tévhitek a két színnel kapcsolatban Nyaka Edina Dóra

Tényleg csak a tél típusú lányok hordhatnak fehéret? És feketét?

A fekete és a fehér két nagyon jól kihasználható alapszín a ruhatárban. Vannak, akik szerint ezek nem is színek, de ebbe most nem megyünk bele. Sokféle tévhit kering velük kapcsolatban, de egy korábbi cikkünk segítségével végre rendet tettünk a fejetekben – és a gardróbban.

Kíváncsiak vagytok? ITT mindent megtudhattok a két alapszínről! 

Megvannak az alapok, jöhet a finomítás!

Épp készültök beszerezni a tökéletes darabot? Van néhány apróság, amiket betartva királynőként vonulhattok az utcán – igen, világos nadrágban!

  • Felejtsétek el a fehér fehérneműket! Fehér nadrág és felső alá szigorúan testszínű fehérneműt válasszatok!
  • Játsszatok a színekkel! A fehérhez szinte minden árnyalat passzol, így bátran párosíthatjátok akár pasztell-, akár fagyiszínekkel is.
  • Barátkozzatok meg a boyfriend fazonnal. Nyugi, nem kell, hogy két számmal nagyobb, szaggatott nadrágot viseljetek – de jót tesz, ha fehér nadrágok esetében a bővebb fazonokkal próbálkoztok.
  • Figyeljetek a zsebekre! Valljuk be, a világos anyagon átsejlő zsebek eléggé megölik az összhatást. Válasszatok zseb nélküli nadrágot, vagy olyan anyagból készült fazont, amin nem látszik át semmi – a zsebek sem.
  • Viseljetek tunikát, hosszított felsőket, hogy elfedjék a nadrág legkényesebb részeit: a csípőt és a feneket. Higgyétek el, kényelmesebben érzitek majd magatokat, ha egy plusz réteggel segítetek az összhatáson.
  • Jöhetnek a fehér cipők! A magyarázat egyszerű: tovább nyújhatjátok a lábatokat, ha a világos nadrágotok egy világos cipővel folytatódik.
600

Épp nadrágvásárlásra készültök? Ezek a cikkeket érdemes elolvasnotok!

Szerezzétek be az idei legjobb darabokat!

1. H&M, 2. Pull and Bear, 3. Zara, 4. Stradivarius, 5. Zara

1. H&M, 2. Pull & Bear, 3. Zara, 4. Stradivarius, 5. Zara
Forrás:
Vous
Ajánlott cikkek