Egyéb kategória

Mi epres szájfényt akartunk, ők kontúrpalettát: tinilányok akkor és most

A húszas éveink közepén járva hajlamosak vagyunk a tinilányokra pejoratív értelemben gondolni, úgy véljük, hogy a mai tinédzserek csupa olyan dolgot tesznek, amit mi ennyi idősen biztosan nem tettünk volna meg. Nézzük meg ezt egy kicsit közelebbről!

vous - 2017.04.24.
Mi epres szájfényt akartunk, ők kontúrpalettát: tinilányok akkor és most

Aki a kétezres évek elején volt tinédzser, mára már fiatal felnőtt, és hajlamos elfelejteni, hogy egykor ő maga is volt tini. Mi akkoriban a Backstreet Boysért rajongtunk, a mostani tinik pedig a One Directionért. 

Ú, ne már, a One Direction annyira ciki!

– mondjuk sokan.

dylan

Észrevesszük a szexit, mielőtt mások is: ezekért a tinipasikért rajongunk!

Sosem volt még ennyire szükségünk a megerősítésetekre! Húszas éveink közepén járunk, de rajongunk, mint a tinilányok. Ezúttal a tinipasikért!

Azt már megállapítottuk, hogy nagyon betegek vagyunk, de erre sikerült rákontráznunk, amikor a szerkesztőségben szóba jöttek a tinipasik. A sztori érdekessége, hogy csupán ketten sziporkáztunk a témában. 

Persze, csaknem harmincévesen teljesen normális ezt gondolni. De helló, ők még tinik! Viszont hiába telt el csaknem 15 év a két generáció között, a mostani tinédzserlányok sokkal többet engednek meg maguknak, mint mi – ez elég nyilvánvaló. Bár ez köszönhető a felgyorsult világnak is, nem kell mindent rájuk és a „felelőtlen” szülőkre fogni. 

Azt biztos, hogy ők és mi teljesen másképp éltük meg a tinédzserkort!

  1. Mi epres szájfényért könyörögtünk anyának, ők kontúrpalettát vásárolnak a drogériában.
  2. Míg mi elmehettünk a tinidiszkóba, nekik ilyen lehetőségük már nincs, így fogják a kontúrpalettát és a miniruhát, és buliznak velünk együtt. 
  3. Mi Hé, Arnold!-ot és Fecsegő tipegőket néztünk, ők vámpíros soft pornó regényeken nőttek fel.
  4. Mi konkrétan a játszótéren ismerkedtünk, ők a Facebookon.
  5. Mi leveleztünk az órán, ők Messengeren üzengetnek.
  6. Mi még vásároltunk kazettát és CD-t, ők csodálkoznak, ha ilyet látnak.  

Még sorolhatnánk, de inkább soroljátok ti! Kíváncsiak vagyunk a véleményetekre!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Majka, Azahriah, Korda György és Balázs Klári – a legnagyobb magyar sztárokkal és legendákkal várja látogatóit júliusban az EFOTT fesztivál
Világ
Majka, Azahriah, Korda György és Balázs Klári – a legnagyobb magyar sztárokkal és legendákkal várja látogatóit júliusban az EFOTT fesztivál
vous - 2023.03.27.
A legnagyobb magyar sztárokkal és legendákkal várja látogatóit az EFOTT fesztivál július 12. és 16. között a Velencei-tónál. Hat színpadon több mint 100 fellépőt láthatnak a fesztiválozók, többek között a VALMAR, Azahriah, a Wellhello, a Halott Pénz, Majka vagy a nagyszínpadra visszatérő Korda György és Balázs Klári produkcióját.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.