Egyéb kategória

Tinikori szerelmeink: sztárpasik, akik a 2000-es években elrabolták a szívünket

A tinikorunk volt az az időszak, amikor tele volt a szobánk hírességek posztereivel, és rengeteg plátói szerelmünk volt. Többnyire sorozatokból és filmekből, de ez nem állított meg minket abban, hogy a közös jövőnkről álmodozzunk velük. A 2000-es évek során tuti, hogy az alábbi színészekért ti is oda voltatok.

vous - 2017.04.17.
Tinikori szerelmeink: sztárpasik, akik a 2000-es években elrabolták a szívünket

1. Chad Michael Murray

A Tuti gimi sztárja, a Los Angeles-i tündérmese szívtiprója, a Viasztestek hős megmentője… És még sorolhatnám hosszasan a filmeket és a szerepeket, amik miatt tiniként ő volt az egyik legnagyobb sztárszerelmünk.

Objektum doboz

2. Barry Watson

Emlékeztek még, hogy a Hetedik mennyországban ki volt a kedvencetek? Tuti, hogy a sorozat Matt Camdenje, azaz Barry Watson!

Objektum doboz

3. Freddie Prinze Jr.

Vannak azok a tipikus színészek, akik folyton romantikus vígjátékokban szerepeltek, és persze mi ezt egy cseppet sem bántuk. Na Freddie Prinze Jr. is ilyen karaktereket alakított: Nyakiglove, Rád vagyok kattanva, A csaj nem jár egyedül. Melyikben volt a kedvencetek?

Objektum doboz

4. Shane West

Nem tudjuk eldönteni, miben szerettük őt a legjobban. A Vészhelyzet dögös dokijaként vagy a Séta a múltba középiskolás rosszfiújaként? Nehéz kérdés…

Objektum doboz

5. Ryan Philippe

Reese Witherspoon exférjét nem lehetett nem szeretni a Kegyetlen játékokban, és bár utána olyan sok filmben nem szerepelt, a mi szívünkben örök helyet kapott.

Objektum doboz

6. Leonardo DiCaprio

Most őszintén, ki az, aki ne lett volna szerelmes legalább egy kicsit Leonardo DiCaprióba? A Titanicban és a Rómeó és Júliában nagyon imádtuk!

Objektum doboz

7. Milo Ventimiglia

A Szívek szállodájában elrabolta a szívünket Milo, ezzel kiérdemelve, hogy a szobánk falán majdnem tuti, hogy volt róla egy poszter.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek