Egyéb kategória

Az 5 legstílusosabb tévésorozat, ami nem a divatról szól – mert van élet a Szex és New Yorkon túl is

A divatos sorozatok kapcsán mindenki a Szex és New Yorkot meg a Gossip Girlt emlegeti, pedig ezeken kívül is vannak hihetetlenül stílusos alkotások. Például a most következő gyöngyszemek: a sztorin és a többdimenziós karaktereken túl a fantasztikus ruhákat is élvezhetitek, ha belenéztek ezekbe a sorozatokba.

vous - 2017.04.17.
Az 5 legstílusosabb tévésorozat, ami nem a divatról szól – mert van élet a Szex és New Yorkon túl is

Suits

A Suitsot sajnos nem ismerik annyian, mint kellene, mert a történet, a színészek, a zene (!) mind fenomenálisak. Mostanában leginkább arról vált híressé, hogy Meghan Markle, Harry herceg szerelme az egyik főszereplője. Ha azt írjuk, hogy egy ügyvédi iroda színes életéről szól, az talán még eltántorít titeket (ne tegye), szóval inkább csak annyit mondanánk: van benne három magabiztos és intelligens nő, akik az álommunkahelyi ruhatár címszó alatt megtalálhatók lennének a szótárban.

Objektum doboz

A férjem védelmében (The Good Wife)

Még egy ügyvédes sorozat, ami szintén tele van erős nőkkel. Ott az egykori otthon ülő, gyereket nevelő politikusfeleség, akit megcsal a férje és kénytelen visszatérni a munkaerőpiacra, meg az ügyvédi irodát vezető, senkinek nem kegyelmező nő, akivel nem mernek ujjat húzni a férfiak. Ha valaki elegáns, különleges és karakteres ruhatárhoz keres inspirációt, ne keressen tovább.

Objektum doboz

Masters of Sex

Aki szereti az előző évszázadban játszódó sorozatokat (például a Mad Ment), annak ez is bejövős lesz. A Masters of Sex az '50-es, '60-as évekbe kalauzol minket, a szexuális forradalom idejére. Michael Sheen és Lizzy Caplan játsszák annak a két tudósnak a szerepét, akik rájöttek például arra, mi fán terem a női orgazmus. Szóval az érdekes történet adott, a korabeli ruhák és frizurák nézegetése pedig csak a hab a tortán.

Objektum doboz

Westworld

Az HBO legújabb menősége alig robbant be a köztudatba, máris elérte a kultstátuszt. Nem szeretnénk sokat lelőni a sztoriból, mert érdemes végignézni és magatoktól felfedezni azt. A lényeg, hogy egy mesterségesen létrehozott, vadnyugati városkában játszódik a történet nagy része, ahol cowboykalapokat és dekoltázsvillantó, fodros, abroncsos ruhákat látni mindenhol.

Objektum doboz

Outlander

Az Outlander is hamar közönségkedvenc lett, nemcsak a szereplői meg a félig sci-fi, félig kosztümös dráma történet miatt, de a csodaszép díszlet és kosztümök okán is. Annyit elmondunk, hogy egy második világháborús nővér Skóciában nyaral a férjével, amikor hirtelen 1743-ban találja magát a skót felkelés kellős közepén. Szóval van benne kis 20. század, kis 18. század, fantasztikus ruhák, csodás háttér. Nem is győzködnénk tovább titeket, adjatok neki egy esélyt.

Objektum doboz

Titeket melyik győzött meg?

Ajánlott cikkek