Egyéb kategória

„Csak a kutikulát!” – borzasztóan hangzik, de nagyon vagány az új körömtrend

Bár egy nagyon mutatós körömtrendet mutatunk nektek, ez az, amit inkább kérjetek a manikűrösötöktől, ne otthon essetek neki a pingálásnak. 

vous - 2017.04.15.
„Csak a kutikulát!” – borzasztóan hangzik, de nagyon vagány az új körömtrend

Baromi vagány körömtrend érkezett, úgy is mondhatjuk, hogy a franciamanikűr, csak megfordítva. Az újdonság lényege, hogy a lakk, a díszítés és minden egyéb a kutikulára kerül. Ja, de mi is az a kutikula?

A kutikula a bőr és köröm találkozási pontja. Nagyon fontos, hogy megóvjuk épségét, hiszen kiemelkedő védelmező feladata van. A manikűrös szakemberek is csak nagyon precízen és óvatosan távolítják el ezt a tulajdonképpen élettelen részt, hogy az anyagok jól megtapadjanak a körömlemezen. Otthon semmiképpen se támadjátok meg a bőrvágó ollóval, mert szakértelem híján könnyen begyulladhat az egész körömágy.

köröm

Legyetek a suli divatkirálynői: hódítsatok letisztult, vonalas körmökkel!

Olyan körmökre vágytok, amiket ti is könnyedén el tudtok készíteni otthon? Akkor jó hírünk van, ugyanis új körömtrend hódít a piacon, ami egyszerű, mégis kifejezetten elegáns: megérkeztek a vonalas körmök! Amikor a manikűrözés művészete meghódította a világot különböző dizájnokkal, formákkal és színekkel, úgy tűnt, a női társadalomnak semmi nem elég. Mégis más ügy, ha nem kell manikűrös egy szép új körömhöz, hanem ti is megcsinálhatjátok otthon. A cikk folytatásáért kattintsatok ide!

A most bemutatott körömtrend a kutikulának vagy a köröm felső részének a kiemelésére apellál. A képek szerint kerülhet rá fólia, lakk, vagy díszítheti akár kő is. Mi beleszerettünk, és már tudjuk is, mit kérjünk legközelebb a körmösünktől!

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Ajánlott cikkek