Egyéb kategória

Mégis ki venne fel ilyen farmert?! A világmárka olyanra vetemedett, amitől eldobtuk az agyunkat

Mondhatnánk, hogy hiánypótló dizájnnal rukkolt elő a sztárok legkedvencebb márkája, a Vetements. De nem. Olyan farmert dobtak piacra, amire soha, de soha nem gondoltunk volna, és egyszerűen nem értjük, hogy ki venné fel. Annyit mondunk: cipzáros, de nem a szokott helyen...

vous - 2017.04.13.
Mégis ki venne fel ilyen farmert?! A világmárka olyanra vetemedett, amitől eldobtuk az agyunkat

Még a divattörténészek sem tudták volna megjósolni azt, ami mostanában történik. 2017-et akár a Nagy Farmer Apokalipszis évének is nevezhetnénk: teljesen váratlan trendek és fazonok bukkannak fel, mi meg csak kapkodjuk a fejünket. Bevalljuk, az aszimmetrikus aljakat, a patchwork visszatérését és a rojtozott culotte-okat is imádtuk, de ez a mostani húzás már túlmegy minden határon.

A francia Vetements márka az Instán mutatta meg legújabb farmerének részletét, amit a Levi'sszel közösen tervezett. Az egy dolog, hogy a combon lefelé fut egy cipzár, de van egy hátul, a popsi kellős közepénél is. Szóval ha a feneketeket meg a bugyitokat szeretnétek mutogatni hosszú nadrágban is, ebben megtehetitek.

Objektum doboz

És így néz ki a sort verzió felhúzott cipzárral

Objektum doboz

Biztosak vagyunk benne, hogy amikor Levi Strauss 1873-ban feltalálta a farmert, ezt nem látta előre…

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.