Egyéb kategória

Emberek meséltek: mi volt a legkínosabb üzenet, amit véletlenül rossz címzettnek küldtek el?

Szinte biztos, hogy veletek is előfordult már az a kínos szitu, amikor üzenetet írtok valakinek, és csak a küldés gomb megnyomása után veszitek észre, hogy sikerült rossz emberre kattintanotok. Most néhányan a Redditen mesélték el, nekik mi volt a legcikibb ilyen sztorijuk.

vous - 2017.04.12.
Emberek meséltek: mi volt a legkínosabb üzenet, amit véletlenül rossz címzettnek küldtek el?

1. Munkahelyi pletyka

„Miután részegen csókolóztam egy kollégámmal, küldtem neki másnap egy üzenetet, hogy bocsánatot kérjek, hibát követtünk el, és hogy biztosra menjek, más munkatársak nem tudják meg. Aztán véletlenül elküldtem egy másik kollégámnak, akit ugyanígy hívnak. Oh, a munkahelyi pletykálkodás utána…”

2. Véletlen riogatás

„Elküldtem üzenetben azt, hogy 'ma reggel meghalt, hirtelen, az orvosok szerint álmában történt, békésen'. Ezt a feleségemnek akartam írni egy közös barátunk apukájáról.

Helyette sikerült elküldenem az egyik öcsémnek, aki pont napokkal korábban kérdezte, hogy 'beszéltél mostanában a bátyánkkal?', erre pedig még nem válaszoltam neki azóta.

Szóval ő megkapta az üzenetet, és aztán zéró magyarázatot tőlem, mert észre sem vettem, és egész nap rohangáltam. Mire rájöttem, mi történt, már hívott legalább tízszer, én pedig tényleg rosszul éreztem magam, hogy totál megijesztettem.”

teli-depresszio-sad-szomorusag

Ha így ír nektek a pasi, garantáltan össze fogja törni a szíveteket!

Mindig vannak jelek egy párkapcsolatban. Vagy már előtte is. És abból, ahogyan a pasi ír nektek, sokkal többre lehet következtetni, mint gondolnátok.

A cikket ITT olvashatjátok el.

3. Ölelés és csókok

„Néhány évvel ezelőtt történt. Flörtöltem ezzel a lánnyal, és úgy tűnt, érdeklődik irántam. Pont akkor kezdtem egy munkát, ahol az alelnök neve Scott volt. A lány, akivel ismerkedtem, Samantha.

Samanthának le kellett mondania a randinkat korábban, én pedig így találkoztam egy haverral – és nagyon berúgtam. Kicsit később írt nekem a lány, hogy sajnálja a dolgot, és kárpótolni fog érte. Szóval ott ültem a taxiban. Hajnali kettőkor. Részegen. Néztem az üzenetet, és valami menő válaszon gondolkodtam… ’Muszáj kárpótolnod néhány öleléssel és csókkal’. Na most, ez már önmagában is gáz, de véletlenül megcsúszott az ujjam, és az alelnöknek küldtem el.

Ő erre visszaírta, hogy 'szerintem ez nem nekem szántad, de úgy látom, jól telik az estéd. Hétfőn találkozunk!'. A szívem is megállt, rájöttem, hogy jól megszívtam. Hétfőn bementem a munkahelyemre, mikor egyszer csak az alelnök odajött, és megkérdezte, megkaptam-e az öleléseket és csókokat. Nyolc év telt el, mai napig felemlegeti néha.”

4. Feleség helyett óvó néninek

„’Remélem, meztelen leszel, amikor odaérek.’

Sikerült elküldenem a fiam óvó nénijének, aki 65 éves és 130 kiló. A feleségemnek akartam eredetileg, akinek ugyanez a keresztneve. Az óvó néni viszont jól kezelte a szitut: ’Szerintem nem akarsz te engem meztelenül látni. De örülök, hogy még mindig van szikra köztetek'.”

5. Jó fej nevelőapuka

„A telefonom néha nem menti el a neveket, csak a számokat, így rengeteg kontaktot az utolsó három számjegy alapján tudok beazonosítani. A barátnőm száma 838-ra végződik, és az ő nevelőapja száma szintén… ezért véletlenül neki küldtem el azt az üzenetet, hogy ’megyek aludni, holnap beszélünk, szeretlek. Ő erre visszaírta, hogy ’én is szeretlek, de talán Alice-nek is kéne mondanod, nehogy féltékeny legyen'.”

Objektum doboz

6. Látlak!

„Egyszer akartam írni a pasimnak, hogy ’látlak!!’, de véletlenül az egyik lányszövetségi tagnak küldtem el, így rögtön megírtam neki, hogy bocsi, rossz helyre ment. Erre ő visszaírt, hogy ’huh, oké, mert egy kicsit megijedtem, ugyanis épp a zuhany alól léptem ki'.”

7. Kisbaba méretű karok

„Sikerült véletlenül azt írnom a számviteli igazgatónak, hogy épp felszállt a buszra egy srác, kisbaba méretű karokkal.”

8. Bocsi, rossz helyre ment

„Épp egy viszonylag hosszú üzenetet pötyögtem a feleségemnek a telefonomon, miközben a számítógépen egy munkatársamnak írtam valami mást. Azt hittem, véletlenül összekevertem a két üzenetet, ezért megírtam a feleségemnek, hogy ’bocsi, ezt nem neked szántam’. Aztán rájöttem, hogy mégis, miután a nejem válaszolt, hogy ’akkor meg kinek szándékoztad ezt küldeni?!?!'.”

2 hónapja nem ittam alkoholt – Elárulom, mi történt velem

Üzenetek, amiket mindannyian elküldtünk már néhány pohár alkohol után

Mindenki ismeri ezt az érzést: elmentek bulizni, többet isztok a kelleténél, reggel pedig félve nézitek meg a telefonotokat, mert rémlik, hogy elküldtetek egy-két nem kívánatos üzenetet. És ez alól senki sem kivétel, az alábbiakat ugyanis mindenki elkövette már legalább, LEGALÁBB egyszer.

A cikket IDE kattintva olvashatjátok el.

Ajánlott cikkek