Egyéb kategória

„Megállunk a következő pihenőnél?” – vicces helyzetek, amiket csak azok a nők értenek, akiknek gyakran kell pisilniük

Azt hiszem, mindenki hallotta már a nagymamájától vagy az anyukájától,  hogy kislányom, amikor módodban áll, menj el pisilni, akkor is, ha kell, akkor is, ha nem, mert ki tudja, mikor lesz a közeletekben illemhely. És az még hagyján, de ha van is, milyen? Így a legtöbb nő mindig pisil, mielőtt elindul otthonról, és akkor is, miután megérkezik valahová – és még a helyszínen tartózkodva is mindig elkísérnek egy kollégát vagy barátot a mosdóba.

vous - 2017.02.19.
„Megállunk a következő pihenőnél?” – vicces helyzetek, amiket csak azok a nők értenek, akiknek gyakran kell pisilniük

Áldatlan állapot ez, mert mi nem vagyunk olyan szerencsés helyzetben, mint a férfiak, akik bárhol, bármikor képesek feltűnésmentesen könnyíteni magukon, számukra a sorbanállás a mosdónál egy ismeretlen fogalom. Éppen emiatt viszont a nők sokkal több sztorival rendelkeznek ezen a téren, ami akarva-akaratlanul is egy erős csoporttá kovácsol bennünket, elvégre tegye fel a kezét az, akinek nem sírvaröhögősen ismerős az alábbi pár helyzet (nem látok fent kezet).

iskola

„Tanárnő, kimehetek vécére?” – a kérdés, amit sokan rettegtünk feltenni

Biztosan ti is emlékeztek, hogy voltak olyan helyzetek a suliban, amikor nagyon ki kellett volna mennetek a mosdóba, de nem tehettétek. Mert nem engedtek ki titeket vagy pedig meg se kérdeztétek a tanárt, mert biztosak voltatok benne, hogy úgyis simán azt mondja, miért nem mentél el a szünetben. Hogy ez így helyes-e vagy nem, arról Mariann írt nektek itt!

#1

A Google Maps hozzátok képest kispályás, ha útvonal megtervezéséről van szó. Képesek vagytok úgy megtervezni az utazásotokat ismerős terepen A-ból B-be, hogy minden sarokra essen egy kulturált WC. 

Objektum doboz

#2

Viszont ha idegen helyre mentek kirándulni, a legnagyobb rémálmotok nem az, hogy kifogy a benzin, vagy éhesek lesztek, miközben kirabolnak benneteket, hanem az, hogy nem tudjátok, hol, mikor tudtok majd pisilni.

Objektum doboz

#3

Egy hosszabb autóút felér nálatok egy rémálommal. Három óra alatt harmadik alkalommal már csak cincogva mertek szólni, hogy meg kéne állni a következő pihenőnél.

Objektum doboz

mengyan-eszter-parkapcsolat-pisi-kaki-oszinteseg-termeszetesseg

„Nem mosogatsz el? Vécéznem kell!” – a kakiparáról őszintén

„Voltál ma már kakilni”, „Sikerült?”, „Ne várd meg a mondat végét, ha most kell, akkor most kell.” Nyomjon egy lájkot a cikk alatt, akiknél – rajtam kívül, természetesen – a mindennapi beszélgetés szerves részét képezik az ilyen vagy ehhez hasonló, nagydologhoz kapcsolódó mondatok. Kíváncsi vagyok. A széklet, bélsár, vagy hétköznapi nevén a kaki ugyanis még mindig túl sokszor okoz kommunikácós szorulást a párkapcsolatban (is). A cikk folytatását itt találhatjátok!

#4

Amikor ti már húsz perce várakoztok a mosdó előtt, a pasik pedig már rég túlvannak a folyós ügyeiken, akkor így néztek rájuk:

Objektum doboz

És ezen az intim tölcsér se segít, kipróbáltuk, itt elolvashatjátok a tapasztalatainkat!

#5

Amikor bulihelyen/színházban/moziban a női mosdó előtt kilométeres sor áll, és a pasirészleg pedig kong az ürességtől, néhányótoknak átfut a fején, hogy beszalad oda. Aztán inkább mégsem, mert mi lesz a megrovó pillantásokkal szembesülő lelketekkel? És ha bejön egy pasi? Aztán persze bent találjátok magatokat, mert már ANNYIRA KELL, hogy már semmi sem érdekel. Ráadásul ott mindig van vécépapír.

Objektum doboz

#6

Buszos kirándulás: 35 nő, 4 férfi. A mosdók száma: 1-1 per nem. Megállás ideje 10 perc. Mission impossible. Nem ráülni a vécékagylóra szintén az.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.