Egyéb kategória

Sokat ígér az új, L alakú hajgöndörítő – de tényleg megéri?

Még a profikkal is megesik, hogy megégetik magukat hajformázás közben a forró kütyüvel – ennek azonban vége. Soha többé nem kell szenvednünk a hajformázók által okozott égési sérülések miatt, legalábbis egy újfajta hajgöndörítő ezt ígéri. 

vous - 2017.04.07.
Sokat ígér az új, L alakú hajgöndörítő – de tényleg megéri?

Sorra érkeznek az innovatív szépségkütyük. Emlékeztek még? Nem olyan régen mutattuk be nektek, az automata sminkecsettisztítót, de tátva maradt a szánk a tusvonalnyomda láttán is. Ezúttal pedig az L alakú hajgöndörítővel szeretnélek titeket megismertetni, melynek előnye – állítólag –, hogy használata közben lehetetlen megégetnie magát az embernek. 

takács nóra

Mi is próbálkoztunk már: így (ne) készítsetek hullámos hajat!

A VOUS-lányok mindenféle fürtökkel rendelkeznek, de egy napra mindenki hullámosat varázsolt magának. Mindezt pedig azért, hogy megosszuk veletek, mik azok az eszközök és praktikák, amiket jobb, ha elkerültök, vagy épp beépítitek a napi rutinotokba. Pillanatok alatt fel is soroltunk 5 + 1 módszert, amivel gyönyörű hullámokat készíthetünk otthon. Legalábbis azt gondoltuk, hogy gyönyörű. Kattintsatok ide, ha érdekel, ki mit próbált ki, és milyen lett az eredmény!

A Hot Tools CurlBar elnevezésű hajformázó egyedi alakjának köszönhetően nem terheli meg a karokat, sőt, a forró „vasat” kellő távolságban tudja a bőrfelülettől.

A hajgöndörítő időzítővel is rendelkezik: miután felcsavartuk rá a tincset, visszaszámol, majd ha kész a göndörödés, rezgéssel jelzi. Az igazán biztonságosnak tűnő kütyüt átszámítva nagyjából 30 ezer forintért árulják a neten.

Hm… nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én eddigi életem során talán egyszer égettem meg magam hajformázás közben, egy nagyjából 5 ezer forintos göndörítővel, ami talán már tízéves is van. De az L alakú forma nem rossz!

Hogy hogyan is működik pontosan, ebből a videóból kiderül

Objektum doboz

Ti megvennétek?

Ajánlott cikkek