Egyéb kategória

A viaszbábuátok legújabb áldozata Zac Efron – mit tettek az arcával?!

Rájár a rúd mostanában azokra a celebekre, akiknek az arcát (és testét) szoborként próbálják megörökíteni az utókornak. A legújabb áldozat Zac Efron, akivel elég csúnyán elbántak a berlini Madame Tussauds múzeum dolgozói.

vous - 2017.04.05.
A viaszbábuátok legújabb áldozata Zac Efron – mit tettek az arcával?!

A Madame Tussauds sok-sok évvel ezelőtt még nagy dolognak számított, emlékszem, mekkora szám volt, amikor az iskola londoni kirándulásán beléptünk a celebeket ábrázoló bábuk közé, és mi is sztároknak éreztük magunkat. A mai napig nagy dicsőséget jelent, ha egy híresség bekerül ebbe az előkelő társaságba, mert az azt jelenti, hogy ő is valaki, ő is számít, mert az emberek kíváncsiak még a viaszból készült mására is.

De a dolog visszafelé is elsülhet.

Így történt ez nemrég Ryan Goslinggal, akinek a bábujáról hirtelen nem is tudtuk megállapítani, kit ábrázol. Cristiano Ronaldót ugyan nem viaszból formálták meg, hanem bronzból, de az eredmény egész egyszerűen siralmas lett.

Nem is próbálkoznánk meg azzal, hogy szavakat találjunk erre a borzalomra

Zac Efron rajongói talán úgy gondolhatták, hogy szívesen látnák kedvencüket életnagyságban is a berlini Madame Tussaudsban, de erre valószínűleg ők sem számítottak. A szemei elég picire sikerültek, az arca furán vékonyodik, és

mi az a bajusz?

Forrás:
instagram.com

Aztán ott a búvárruha rejtélye. Értjük mi, hogy Zac legújabb filmje, a Baywatch inspirálta a bábuját, de a mozi nagy részét félmeztelenül tölti, miért kellett őt pont búvárruhába temetni? A kezében meg ott az a piros életmentő ballon, de nem gondolnánk, hogy a lifeguardok pont neoprén cuccban indulnának el embereket menteni.

Szerintünk Zac most így érezheti magát:

Objektum doboz

Ajánlott cikkek