Egyéb kategória

Zac Efron szexi öccse totál hasonlít Kit Haringtonra – vagy mégsem?

A sztártesókról nem sok szó esik, pedig érdemes lenne beszélni róluk, hát még követni őket a közöségi oldalakon. Erre nagyon jó példa Zac Efron öccse, Dylan, akire még csak most bukkantunk rá, de egy jó ideig biztosan nem feledjük!

vous - 2018.01.02.
Zac Efron szexi öccse totál hasonlít Kit Haringtonra – vagy mégsem?

Ki hasonlít kire? cikksorozatunk újabb állomásához érkeztünk: ezúttal a szuperszexi Zac Efron öccse kerül terítékre, akiről külföldi lapok azt írják, hasonlít Havas Jonra Kit Haringtonra

Dylan Efron dögös

– állítja a Mirror, na meg azt is, hogy hasonlít egyik nagy kedvencünkre, Kit Haringtonra. Nos, az előbbi állítással határozottan egyetértünk, tényleg szuperszexi, ami a hasonlóságot illeti… azzal már kötekednénk.

zac efron

Amit ma látnotok kell! Zac Efron elmagyarázza, honnan jön a kisbaba

Ti mikor és hogyan tudtátok meg, hogyan születik a kistesó? A legendás kérdéssel szerintem már mindannyian zavarba hoztuk a szüleinket, bár egyértelmű választ sosem kaptunk. Miért is kaptunk volna? Most szüleink helyett Zac Efron megválaszolja a legnagyobb talányt.

Viszont ez egy remek alkalom arra, hogy a szemnek igen kedves képeket mutassunk nektek az ifjabbik Efron fiúról. A 25 éves srác aktív sportoló, filmproducerként is kipróbálta magát, verseket ír, egyszóval egy főnyeremény! 

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Bal szélen

Objektum doboz

Objektum doboz

kit-harington-tronok-harca

Sírva röhögős: így alakítja Kit Harington a Trónok harca karaktereit

Kit Harington megmutatta, hogy tud nagyon vicces is lenni. Levetkőzte Havas Jon karakterét, és eljátszotta Cersei Lannistert, Hodort és Daenerys Targaryent.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.