Egyéb kategória

Szörnyen ronda lett Ryan Gosling – viaszbábut csináltak belőle

Szegény Ryan Gosling ezt a babát nem teszi ki a kirakatba: a világ legszexibb férfijáról olyan bábut sikerült faragni, hogy még mi is megijedtünk tőle.

vous - 2017.01.24.
Szörnyen ronda lett Ryan Gosling – viaszbábut csináltak belőle

Nem tudom, mennyire nagy álmuk a sztároknak, hogy viaszbábut öntsenek belőlük, de van egy olyan tippem, hogy nem túl nagy. Rengeteg a hibalehetőség: rondának, alacsonynak, kövérnek ábrázolnak majd, esetleg nem is egyedül, hanem a gyerekeiddel vagy a volt partnereddel állítanak ki, mintha te már úgy önmagadban nem is léteznél (ugye erre is láttunk már példát Brangelináéknál), de mivel a rajongónak legtöbbször csak ennyi jut kedvenceikből, a celebeknek is muszáj állni a sarat.

Egyébként én szentül hittem, hogy a Photoshop széles körű elterjedésével végre kimegy a divatból, de úgy látszik, a szakma még mindig él és virul. Bár ez utóbbit talán kicsit túlzás lenne kijelenteni a most történt Ryan Gosling-katasztrófa fényében.

A viasztragédia Berlinben történt: valaki azt a feladatot kapta, hogy készítsen bábut a világ valószínűleg legszexibbnek tartott pasijáról, erre ezt sikerült összehoznia.

Rengeteg kérdés merül fel a látvánnyal kapcsolatban. Miért van így lesoványodva? Miért állnak ilyen közel a szemei egymáshoz? Miért ilyen hullaszínű a bőre? És egyáltalán: miért néz ki úgy, mint egy benyomott fejű Ken baba?! 

Objektum doboz

Komolyan, ennyi erővel bárki odaállhatna egy random kiválasztott bölcsészfiú mellé a négyes-hatoson, és rámondhatná, hogy ez Ryan Gosling, valószínűleg még az is jobban hasonlítana a valósághoz (de ehhez a babához legalábbis mindenképpen). Szóval ha közös fotót akartok a sztárral, legközelebb inkább látogassatok el az eredeti Madame Tussaud'sba Londonban, ahol – csak összehasonlításképpen – valahogy így néz ki: 

Objektum doboz

És akkor jöjjön most még egyszer az elrontott Ryan, közelről:

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Minőségi és dizájnos bútorok az otthonokba, bel- és kültérre
Otthon
Minőségi és dizájnos bútorok az otthonokba, bel- és kültérre
vous - 2024.03.28.
Otthonaink berendezése mindig egy izgalmas, ugyanakkor embert próbáló, jelentős költséggel járó feladat, amely meghatározó a stílus és a kényelem szempontjából, így körültekintést, megfontolást igényel.