Egyéb kategória

Elkészült Melania Trump hivatalos first lady portréja

A Fehér Ház nyilvánosságra hozta Melania Trump hivatalos first lady portréját. Persze, Melania ezt sem úszta meg vita nélkül: sokan kiakadtak, mert úgy gondolják, a fotó túlságosan ki lett retusálva. Ti mit gondoltok? 

vous - 2017.04.04.
Elkészült Melania Trump hivatalos first lady portréja

A fotón Melania Trump a karját keresztezi maga előtt, valamint egy elegáns, fekete kabátot visel. Ezzel még nem is lenne semmi baj, de a Mic szerint a twitterezők azon akadtak ki, hogy szerintük a fotót túlságosan kiretusálták. Melania arcbőre ugyanis a fotón olyan sima, akár a babapopsi.

Nézzétek csak:

Forrás:
The White House

Sokan azzal érveltek, hogy a korábbi first ladyk fotói sokkal természetesebbek. Michelle Obama 2013-as portréja például így sikerült:

Forrás:
Chuck Kennedy/The White House

Ti mit gondoltok? Szerintetek is túl sok a retus Melania portréján?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.