Egyéb kategória

Chrissy Teigen legviccesebb tweetjei bebizonyítják, hogy ő igenis jó fej

Chrissy Teigent megéri Twitteren követni, ugyanis nemcsak hogy gyakran posztol, de általában ezek nagyon viccesek is. A top 10 legviccesebb tweetje ezt garantáltan alátámasztja.

vous - 2017.04.04.
Chrissy Teigen legviccesebb tweetjei bebizonyítják, hogy ő igenis jó fej

Őszinte leszek, én nagyon sokáig nem kedveltem Chrissy Teigent, John Legend feleségét. Persze nyilván nem ismerem személyesen, de bizonyos megmozdulásai miatt kicsit unszimpatikus volt nekem, és nem is gondoltam volna, hogy ez megváltozna. Aztán egyre többet olvastam róla itt-ott, és mára ott tartok, hogy a tweetjeit egyenesen imádom. És ti is kedvelni fogjátok érte, ugyanis kimondom: Chrissy Teigen nagyon vicces!

1.

Objektum doboz

Mindig van a zsebemben egy cetli azzal az üzenettel, hogy 'John tette', arra az esetre, ha meggyilkolnának, mert nem akarom, hogy újranősüljön. #igazszerelem #ötletek

2.

Objektum doboz

John, amikor azt mondom neki, hogy úgy néz ki, mint Arthur.

3.

Objektum doboz

Olyan lusta vagyok, gondoltam rá, hogy megnézem a szuperholdat, de aztán úgy döntöttem, 2033 nincs is annyira messze.

4.

Objektum doboz

Rákerestem arra, hogy John Legend béna: 'Semmi sem ugrott elő erre a kulcsszóra, ami egy kicsit furcsa. Talán ellenőrizd, mit írtál, és próbáld újra.'

5.

Objektum doboz

HAHAHA, lúzer!

6.

Objektum doboz

Te jó ég, 11:11 tényleg varázslatos időpont!

7.

Objektum doboz

Amikor a férjed Párizsban van, de muszáj karácsonyoznod.

8.

Objektum doboz

Utálom a Macbookot. 'Mikor szeretnél frissíteni?'. 'Később'. 'Később ma vagy később holnap?' Óóó, te jó ég, csak KÉSŐBB!

9.

Objektum doboz

Imádom idegesíteni Johnt az olimpia alatt azzal, hogy 'ezt én is simán meg tudnám csinálni', miközben ő épp nézi, én meg a telefonomat bámulom.

10.

Objektum doboz

Mindig amikor valaki kér egy szelfit Johntól, és ő azt mondja, 'ilyet sosem csinálok', visszaemlékszem az éjszakára, amikor találkoztunk, és én mondtam ezt, csak nem a szelfikre.

Ajánlott cikkek