Egyéb kategória

Divatosak akartok lenni 2017 őszén? Lessetek el stílustippeket Törpapától

Gondoltátok volna, hogy egyszer trendi lesz Hupikék törpikéknek öltözni? Eljött az idő, amikor a hupikék szín igenis divatos lett, sőt pirossal kombinálva menő csak igazán!

vous - 2017.03.29.
Divatosak akartok lenni 2017 őszén? Lessetek el stílustippeket Törpapától

Tulajdonképpen a Hupikék törpök közül is az a legjobb, ha Törpapa stílusát másoljátok. Idén ősszel a nagy divatházak előrejelzése szerint a piros és a hupikék kombinációja fut majd. Az elsőre furcsának tűnő színpárosítás valójában tényleg működik. 

Kell valami kék, valami piros!

Ha nem vagytok elég bevállalósak a hupikék hajhoz, akkor jöhet az élénkpiros vagy narancsos rúzs és valami kék–piros szett. Törpapának lenni 2017 őszén trendi lesz! 

Baja East 

Objektum doboz

Marc Jacobs

Objektum doboz

Versace

Objektum doboz

Moschino

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
Világ
EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
vous - 2023.06.05.
A törökországi földrengésben érintett hallgatókat is vendégül lát idén az EFOTT fesztivál – jelentette be Dr. Hankó Balázs Zoltán felsőoktatásért felelős államtitkár a rendezvényt beharangozó sajtóeseményen. Elhangzott: az EFOTT az egyetemisták fesztiváljaként a 18-29 éves korosztály egyik legkedveltebb nyári programja. A rendezvény sokszínű zenei kínálatának köszönhetően a középiskolásoktól az egyetemistákon át minden korosztály megtalálhatja a számára legizgalmasabb előadókat, 6 színpadon több mint 100 fellépőt. Július 12. és 16. között többek között a VALMAR, a Wellhello, Dzsúdló, a Halott Pénz, a Follow the Flow, ByeAlex és a Slepp, Azahriah, Majka, a Blue, a La Bouche és a Culture Beat is koncertezik a Velencei-tó partján. A fesztivál nappali programjait összefogó UNIversumba idén rekordszámú felsőoktatási intézmény jelentkezett. A programok középpontjában a kultúra, az egészséges életmód, a digitalizáció és a fenntarthatóság áll majd.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.