Egyéb kategória

A nap kérdése: Alexander Skarsgård pénisze valódi vagy „hatalmas kis hazugság”?

Az HBO sorozataival általában igencsak magasra teszi a mércét, így van ez legújabb saját gyárású sorozata esetében is. A Hatalmas kis hazugságok óriási siker itthon is, a legutóbbi részben pedig előbukkant Alexander Skarsgård pénisze – vagy péniszprotézise.

vous - 2017.03.28.
A nap kérdése: Alexander Skarsgård pénisze valódi vagy „hatalmas kis hazugság”?

Félre ne értsétek, nem ez a Hatalmas kis hazugságok sikerének titka, sokkal inkább az, hogy olyan színészek játszanak benne, mint Nicole Kidman, Reese Witherspoon és a már említett svéd félisten, Alexander Skarsgård. Persze az sem mellékes, hogy komoly témákat feszeget a sorozat. Egyszer valaki úgy emlegette: a hardcore Született feleségek.

Spoilermentesen: A legutóbbi részben előbukkant Alexander Skarsgårdnak, a Nicole Kidman agresszív férjét alakító karakternek a pénisze. Azért írom, hogy a karakter pénisze, ugyanis ma mindenki azt találgatja, hogy vajon a színész saját testrészét vagy esetleg egy péniszprotézis láthatunk. (Igen, ilyen van!) 

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Nos, a VOUS-lányok határozottan el tudják képzelni, hogy a színész saját kellékét villantotta meg, de kíváncsiak vagyunk a ti véleményetekre, így akármilyen furcsa ez most, de szavazzatok!

Objektum doboz

Ajánlott cikkek