Egyéb kategória

Megható: fiával énekel és újra önmaga lesz az alzheimeres apuka

Ha megnézitek az alábbi videót, megmagyarázhatatlan jó érzés és melegség fogja elönteni a szíveteket. Hihettek nekem, hiszen egyáltalán nem vagyok érzelgős, de az alzheimeres apuka és fia kocsikázós videója talán a hónap kisfilmje.

vous - 2017.03.27.
Megható: fiával énekel és újra önmaga lesz az alzheimeres apuka

Már több mint 3 millió ember látta a videót, amiben egy apuka és fia egy kocsiban énekelnek. A kisfilm nem a férfiak énektudása miatt különleges, hanem azért, mert az apuka Alzheimer-kórban szenved, azonban amikor fiával énekli a Quando Quando című klasszikust, újra önmaga lesz.

Objektum doboz

Simon és fia, Mac McDermott videója vírusként terjedt a neten (és ennek semmi köze ahhoz, hogy Mac igencsak jóképű férfi). Mac elmondta, hogy édesapja állapota rendkívüli javulásnak indult a közös kocsikázós énekléseknek köszönhetően.

Mac azárt is publikálta a videót, hogy felhívják a figyelmet a betegségre, és hogy adományozzanak a Alzheimer's Society nevű szervezetnek, hiszen édesapján már nagyon sokat segített az alapítvány.

Édesapám állapota sokat romlott, mióta diagnosztizálták nála a betegséget, sokszor nem is ismer fel. Amióta együtt utazgatunk és közben éneklünk, látványosan javult az állapota.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.