Egyéb kategória

Carrie Bradshaw igazi arca – érdekességek Sarah Jessica Parkerről, amit lehet, még nem tudtatok!

Azt tudjuk, hogy senki más nem játszotta volna el Carrie Bradshaw-t úgy, mint ő. Azt is tudjuk, hogy stílusérzéke páratlan, vörös szőnyeges megjelenései egytől egyig lenyűgözőek. De mit tudunk még Sarah Jessica Parkerről? Íme néhány érdekesség az 52 éves színésznőről. 

vous - 2017.03.25.
Carrie Bradshaw igazi arca – érdekességek Sarah Jessica Parkerről, amit lehet, még nem tudtatok!

A következő vallomás hallatán a legtöbb szingli és divatrajongó megkövezne: nem rajongok a Szex és New Yorkért. Néztem, nyomon követtem, de nem lett az all-time-fav műsorom, Sarah Jessica Parker viszont belopta magát a szívembe, örökre. Nincs ugyanis még egy olyan hosszúkás, egyesek szerint „lóarccal” rendelkező színésznő, aki így ragyogna a vörös szőnyegen annak ellenére, hogy mondjuk ki: valóban nem szépségkirálynői adottságokkal rendelkezik. Hogy miért hangsúlyozom ki, hogy hosszúkás arc?

Azért, mert a magazinok címlapjain és hasábjain visszatérő téma a színésznő arcformája és magassága. De ti tudtok mást is róla? Mondjuk ezeket!

A leárazott karácsonyfa

Sarah Jessica negyedikként érkezett a Parker családba, ahol összesen nyolcan voltak testvérek. A család nagy szegénységben nőtt fel Ohióban, a színésznő így mesélt a közös karácsonyokról:

Nyolcan voltunk, szóval amint valamelyikőnk elég idős volt ahhoz, hogy tudja, a Télapó nem létezik, máris ajándékcsomagoláson kapta magát. Mindig szenteste tudtuk csak megvenni a fenyőfát, ekkor volt ugyanis a legolcsóbb. 

Csak semmi meztelenkedés!

Szex és New Yorkban már csak címéből kifolyólag is nehéz elkerülni a meztelenkedést, Parkernek azonban sikerült. Feltűnt, hogy a négy fő szereplőből ő volt mindvégig az egyetlen, aki semmilyen meztelen jelenetet nem vállalt? A szerződése ugyanis szigorúan kikötötte: csak semmi meztelenkedés!

Forrás:
Facebook / Sex and the City, delawerereason.com, Harper's Bazaar / Leo Sorel, Instagram / Sarah Jessica Parker

A fekete menyasszonyi ruha

1997 májusában SJP úgy döntött, egy fekete menyasszonyi ruhában köti össze életét vőlegényével, Matthew Broderickkel. A színészpár akkoriban úgy látta, ezzel elkerülheti a nyilvánosság érdeklődését. Valljuk be, ez nem volt a legjobb terv, amit azóta ő is belátott.

„Nagyon bánom, hogy a fekete mellett döntöttem. Zavarban voltam attól a gondolattól, hogy fehérben menjek hozzá Matthew-hoz, és mindketten szerettük volna elkerülni azt, hogy ránk figyeljenek. Utólag ez eléggé nevetséges, egy esküvőn ugyanis ki másra figyelnének az emberek, ha nem a párra?”

Cipőszerelem, nem csak a filmvásznon

Sarah Jessica Parker, hála a Szex és New Yorkban betöltött szerepének, az egész világgal megismertette Christian Louboutin és Manolo Blahnik nevét. Emellett pedig megtudhattuk, nemcsak Carrie, de Sarah is rajong a cipőkért. SJP egy interjúban elárulta, gyermekként évente egy pár cipőt kapott, amin testvéreivel osztozkodott. Parker azóta bepótolta elmaradásait: mára egy teljes, cipőkkel teli gardróbszobát tudhat magáénak.

Manolo Blahnik

Cipők, amikért minden nő ölni tudna – a legendás Manolo Blahnik története

Ha Hamupipőke története a mai korban játszódna, szerintetek ki tervezné a legendás üvegcipellőjét? Én nyugodt szívvel a legcsodálatosabb lábbelik megálmodójára, Manolo Blahnikra bíznám a feladatot, hiszen az általa tervezett cipők nem egyszerű kiegészítők: igazi, mesébe illő műalkotások.

A teljes cikket ide kattintva olvashatjátok tovább. 

Majdnem elutasította a nagybetűs főszerepet

A Carrie Bradshaw-t játszó színésznő majdnem megmaradt „csak” SJP-nek: Parker ugyanis kezdetben hezitált, amikor felkérték a főszerepre. Nem volt biztos abban, hogy jót tenne-e a karrierjének egy ilyen szabad szellemű karakter megszemélyesítése. A döntés végül megszületett – hála a férjének és a menedzserének, akik meggyőzték Sarah-t. És milyen jól tették!

Szeretnétek további 73 dolgot megtudni SJP-ről 5 perc alatt? Nem lehetetlen!

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.