Egyéb kategória

5 meglepő fordulat az Igazából szerelem folytatásából. Vigyázat, spoilerveszély!

Ha még nem láttátok az új Igazából szerelem kisfilmet, és nem szeretnétek megtudni, mi történt a kedvenc karaktereitekkel, akkor most ne olvassatok tovább. De ha kíváncsiak vagytok, kinek milyen sorsa lett, akkor most eláruljuk a legmegdöbbentőbb részleteket.

vous - 2017.03.25.
5 meglepő fordulat az Igazából szerelem folytatásából. Vigyázat, spoilerveszély!

1. Hugh Grant még mindig miniszterelnök

És még mindig együtt van Natalie-val. Ráadásul még mindig táncol, de már nem olyan – khm – rugalmas, mint régen volt. Ezúttal Drake Hotline Blingjére nyomta, de közben legurult a lépcsőn, és eltörte a karját… Persze ez sem állította meg őt, hogy ne adjon egy emlékezetes beszédet arról, hogy „a jónak mindig győznie kell”. A londoni terrortámadások után ez a monológ még jelentőségteljesebb volt, mint valaha.

Objektum doboz

2. A jó öreg Billy Mack még mindig magányos

Billy bácsi (Bill Nighy) ezúttal nem Britney Spearsszel viccelt, hanem azzal, hogy valamelyik Kardashian lányt már ágyba vitte. De sajnos még mindig nagyon egyedül van, főleg, mióta elvesztette „élete szerelmét”, menedzserét és jó barátját, Joe-t.

3. Liam Neeson kisfia még mindig szerelmes

Daniel (Liam Neeson) örökbe fogadott fiát, Samet (a Trónok harcát is megjárt Thomas Brodie-Sangster) édesanyja elvesztésén kívül szerelmi bánat is gyötörte az első részben. Ez már mind a múlté. Daniel és Sam ugyanazon a padon ülve nosztalgiáznak, és kiderül, a már 26 éves és felnőtt Sam New Yorkba költözött, ahol újra összejött gyerekkori szerelmével, Joannával. Hát mi ez, ha nem végzet?

Objektum doboz

4. Colin Firthéknek három és fél gyerekük van

Jamie (Colin Firth) boldogan él portugál feleségével, Aureliával és három eleven gyerekükkel. A gyerekek beszélnek angolul és portugálul is, ami Jamie-nek még mindig nem megy túl jól (nem tudjuk, mivel töltötte az elmúlt 13 évet). Hirtelen nem is tudott mit mondani Aureliának, amikor az bejelentette, hogy negyedik babájukkal várandós.

5. És amire mindannyian vártunk: mi történt Markkal és Juliettel?

Ez a kérdés izgatta a legjobban a VOUS-lányok fantáziáját: mi lesz a Mark–Juliet–Peter szerelmi háromszöggel? Juliet (Keira Knightley) még mindig Peter (Chiwetel Ejiofor) felesége, amikor egy szép napon beállít ugyanaz elé az ajtó elé Mark (Andrew Lincoln) a jól ismert kártyákkal. Amikor az első részben Mark azt ígérte Julietnek, hogy egy szupermodellel fog járni, a lány kinevette, pedig nem kellett volna. Mark neje ugyanis nem más, mint Kate Moss, aki hirtelen be is toppan a képbe. Neki is vannak kártyái…

Objektum doboz

Ajánlott cikkek