Egyéb kategória

Nem Leonardo DiCaprio, és nem is Lewis Hamilton: Palvin Barbit három perc alatt három pasival láttuk

Palvin Barbara nagyon belehúzott, soha nem láttuk még ennyi pasival egyszerre. A Glamour-gálán jártunk, ahol Barbi is megjelent – nagy sikere volt.

vous - 2017.03.24.
Nem Leonardo DiCaprio, és nem is Lewis Hamilton: Palvin Barbit három perc alatt három pasival láttuk

Csütörtök este a Glamour-gálán jártuk, ahol átadták az év nőinek járó díjakat.

Nóri már megmutatta nektek a gála legjobb szettjeit, szavazhattok is kedvenceitekre. Az eseményen megjelent a hazai hírességek színe-java, többek között Palvin Barbi is, aki bár interjút nem adott, szívesen fotózkodott. Így esett meg, hogy három perc alatt három különböző férfivel láthattuk.

palvin barbi

Szexi bőrszoknya és csupasz cicik – Palvin Barbi legforróbb Insta-fotói 

Az tény, hogy Palvin Barbi gyönyörű, és az is, hogy ezt nem fél megmutatni. Instagramjára ugyanis sorra tölti fel a szexibbnél szexibb fotókat, amelyeken már csak egy aprócska anyagdarab takarja bájait – vagy még az sem. Legfrissebb fotóján csupán egy forró bőrszoknyában, félmeztelenül pózol.

A cikk ITT folytatódik.

Nem, ezúttal nem Leonardo DiCaprio, és nem is Lewis Hamilton oldalán pózolt a gyönyörű modell. Barbit az eseményen körberajongták a pasik, bár ezen nem csodálkozunk, káprázatos volt.

#pasi1

Forrás:
 Vous

#pasi2

Forrás:
 Vous

#pasi3

Forrás:
 Vous
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!