Egyéb kategória

Ansel Elgort Ryan Gosling dalát énekli, mi meg elolvadtunk

Három olyan dolog jött itt össze ebben a cikkben, amit imádunk: Ansel Elgort, a Kaliforniai álom és Ryan Gosling. A Csillagainkban a hiba sztárja ismét bebizonyította, hogy nemcsak a színészkedéshez ért, de a hangja is csodálatos. Teljesen elolvadtunk.

vous - 2017.03.23.
Ansel Elgort Ryan Gosling dalát énekli, mi meg elolvadtunk

Kezdjük a Kaliforniai álommal, vagyis a La La Landdel, az idei év „majdnem Oscar-díjas” filmjével. Főszerkesztőnk, Eszter már kifejtette, hogy miért volt számára hatalmas csalódás a film, de én a másik végletet képviselem. Nekem olyan mozis élményt adott, amilyenben nagyon régen nem volt részem. Imádom minden pillanatát, a zenéjét azóta is rendszeresen hallgatom.

Ha már Oscar-díj, idén a film betétdala, a City of Stars kapta meg ezt az elismerést. Szinte látom magam előtt, ahogy Ryan Gosling dudorássza maga előtt, hogy „City of Stars, Are you shining just for me?”. De ne kalandozzak el.

Ansel Elgortról (a Csillagainkban a hiba vagy A beavatott-széria színészéről) pedig számomra a cikk írása közben derült ki, hogy Vivi hatalmas kedvence, szóval az alábbi videó a szerkesztőség nagy részének a szívét elrabolta. Ansel (akinek idén 4 új filmje jön majd ki) nemcsak teljes átéléssel énekli a dalt, de közben zongorázik is.

Objektum doboz

Van olyan, amihez ez a fiú nem ért?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.