Egyéb kategória

Szavazzatok, lányok! Keressük Hollywood legszexibb Ryanjét

Ha valakit Ryannek hívnak, és Hollywoodban él, majdnem biztos, hogy nagyon dögös pasi. Legalábbis nem kellene sokat gondolkodnunk, hogy felsoroljuk a filmvilág szexi Ryanjeit; na de vajon ki a legjóképűbb? Szavazzuk meg!

vous - 2017.03.22.
Szavazzatok, lányok! Keressük Hollywood legszexibb Ryanjét

Tavaly a VOUS egyik hírszerkesztője, Emcsi sorra vette a sztárvilág legdögösebb Chrisjeit, és megpróbálta kideríteni, vajon melyikük a legjóképűbb. Ahogy belebotlottam a cikkbe, felmerült bennem a kérdés: Chrisek közül nagyon nehéz választani, de mi a helyzet a Ryanekkel? Belőlük is akad bőven választék Hollywoodban, de hogy ki az abszolút legdögösebb? Na ezt már nehezebb megválaszolni, de együtt kitaláljuk!

Ryan Reynolds

Deadpool megtestesítője már akkor elrabolta a szívünket humorérzékével és kockás hasával, amikor még kezdőként romantikus filmekben szerepelt. És ugyebár nemcsak a miénket, hiszen Blake Livelyt is sikerült meghódítania.

Objektum doboz

Ryan Gosling

Talán nem is kell ragoznom; Ryan egyre inkább feltör Hollywoodban, aki pedig látta a Kaliforniai álom című filmet, biztos, hogy egy kicsit szerelmes lett belé!

Objektum doboz

Ryan Phillippe

A Kegyetlen játékok című filmet biztos, hogy mindannyian láttátok már, és az is tuti, hogy imádtátok benne Ryant! Nem csoda, hiszen ezeknek a kék szemeknek nem könnyű ellenállni… Reese Witherspoonnak sem sikerült. 

Objektum doboz

Ryan Guzman

Oké, elismerem, a színész pasi kevésbé olyan híres, mint az elődök, de azért mégiscsak érdemes megemlíteni. Nemrég például Jennifer Lopezzel szerepelt együtt, de a Pretty Little Liars rajongóinak is ismerős lehet: ő alakította Jake-et, aki Ariával randizott, majd egyszer csak kiírták a sztoriból. Sajnos.

Objektum doboz

Oké, elárulom, nálam Ryan Reynolds a favorit: a Nászajánlatban megszerettem, a Deadpoolban pedig egyenesen imádtam! És most ti jöttök, szavazzátok meg a kedvenceteket!

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.