Egyéb kategória

Imádjuk vagy utáljuk? Prosecco-ízű, -illatú és -színű körömlakk sokkol

Megdöbbentő, hogy még van, ami megdöbbent haj, smink és köröm témában. A prosecco-ízű, -illatú és -színű körömlakk ezt tette velem. Hihetetlen!

vous - 2017.03.21.
Imádjuk vagy utáljuk? Prosecco-ízű, -illatú és -színű körömlakk sokkol

A cucc még egész jó is lenne, hiszen a pezsgőbor aranyló csillogása baromi jól mutat, és az is egészen jól hangzik, hogy borízű a körmünk, de ha már az illata is alkoholos… Nem annyira nyerő bortól illatozva munkába vagy suliba menni. Több cikk is zseniális ötletként emlegeti a prosecco-körömlakkot, persze miért ne lenne az, ha már van ehető csokiköröm is?

Forrás:
Groupon

Egy brit cég, a Groupon fogja piacra dobni az illatos és ízes körömlakkot, méghozzá anyák napja alkalmából. A körömlakk valójában proseccóból készült, tehát ehető, és valóban borillatú, és most jön a legjobb: nullkalóriás. 

Fantasztikus!

Gondoljatok bele, túl azon, hogy egész nap alkoholfelhőben úsztok, még arra is buzdít a cég, hogy nyalogassátok a körmötöket. Rendkívül kívántosak lehetünk könyékig a szánkban… Nem tudom hová tenni még ezt a forradalmi újítást, bár a színe mindenképpen bejön.

Objektum doboz

bor

Milyen bor illik hozzátok a legjobban? Teszteljétek!

Ha a borlapot böngészve nehezen hoztok határozott döntést, bízzátok magatokat az ösztöneitekre. Párosítsátok a személyiségetekhez a kortyokat. Most kiderül, hogy melyik típushoz tartoztok.

A cikk folytatásához kattintsatok ide!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Elöltöltős vagy felültöltős mosógépet érdemes venni?
Otthon
Elöltöltős vagy felültöltős mosógépet érdemes venni?
vous - 2024.05.28.
Több szempontot is figyelembe kell venni, ha azt szeretnénk eldönteni, hogy elöltöltős vagy felültöltős mosógép volna ideálisabb a számunkra. Az első és legfontosabb aspektus az, hogy mekkora terület áll a mosógép rendelkezésére.