Egyéb kategória

Jó hír a rajongóknak: az Agymenők 2019-ig biztosan folytatódik!

Az Agymenők sikere töretlen, hiába tapossák már bőven a 10. évad közepét. És most jó hírünk van a rajongók számára, mert a sorozatot ismét meghosszabbították!

vous - 2017.03.21.
Jó hír a rajongóknak: az Agymenők 2019-ig biztosan folytatódik!

Mindössze néhány napja derült ki, hogy a CBS csatorna berendelte az Agymenők spin-offját, máris itt a következő jó hír. A főszereplők szerződését ugyanis meghosszabbították, így most már 100%, hogy a 12. évadot is végignézhetjük a tévében. Legalábbis az öt főszereplő (a négy srác és a Pennyt alakító színésznő) már aláírták a szerződést, és egyelőre azt várják, hogy Bernadette és Amy is igent mondjanak. Az Entertainment Weekly információi szerint egyébként ők is rábólintanak majd a folytatásra.

Bár ez még egyelőre azért nem biztos, és előfordulhat, hogy a lányok elgondolkodnak a dolgon. Köztudott tény ugyanis, hogy ők kevesebbet keresnek, mint színésztársaik, és bár a többiek lemondtak egy bizonyos összegről a lányok részére, azért mégis kicsit rossz érzés, hogy ugyanazért a munkáért kevesebbet kapnak.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.