Egyéb kategória

Az igazi Aranyhaj: a lány, aki 228 cm hosszúra növesztette meg a frizuráját

Aranyhaj frizurája nagyon jól néz ki, de akinek volt már dolga hosszú hajjal, pontosan tudja, mennyi odafigyelést igényel ez. Hiába a sok meló, egy orosz lány még így is bevállalta, és konkrétan 228 centiméter hosszúra növesztette meg fürtjeit!

vous - 2017.03.19.
Az igazi Aranyhaj: a lány, aki 228 cm hosszúra növesztette meg a frizuráját

Aliia Nasyrova rajong Aranyhajért, de igazából mondania se kéne, az emberek anélkül is pontosan tudnák ezt. A lány ugyanis az elmúlt 20 évben egyetlen egyszer sem vágatta le a haját, hanem úgy döntött, addig növeszti, amíg csak tudja. Így alakult hát, hogy most, 27 évesen 228 cm hosszú fürtjei vannak, ami egyébként 2 kg-ot nyom!

Objektum doboz

Persze gondolom sejtitek, hogy egy szimpla fésülködést ő nem tud le 2 perc alatt; ahhoz, hogy csomómentes legyen a haja, egy órán át kénytelen fésülni, és egy teljes napba telik, mire mosás után megszárad. Kinek van ehhez ennyi ideje?!

Objektum doboz

Aliiát az utcán gyakran megbámulják az emberek, vagy éppen súgdolóznak róla, de a férjét egyáltalán nem zavarja a hosszú haj. Sőt, saját elmondása szerint konkrét családtagként tekint rá, és igyekszik mindig elég helyet adni neki az ágyban.

Objektum doboz

Egy ilyen hosszú haj pedig speciális figyelmet igényel, ezért még a nyaralásokat is a frizura szükségleteihez igazítják. Az utcán pedig nyilván nem sétálhat kibontott hajjal, mert a lakásban is gyakran rátapos véletlenül – de hiába a sok meló, ő imádja, így biztosan nem fogja levágatni még jó darabig.

Objektum doboz

Objektum doboz

Nektek tetszik ez a hosszúság, vagy szerintetek is túl sok már?

Ajánlott cikkek