Egyéb kategória

Nanushka sikere töretlen: újabb amerikai weboldal rajong a magyar márkáért

A magyar márka egyre több embert hódít meg a tengerentúlon, ugyanis ismét egy amerikai weboldal reflektorfényébe került a Nanushka.

vous - 2017.03.18.
Nanushka sikere töretlen: újabb amerikai weboldal rajong a magyar márkáért

Nem is olyan régen a Harper's Bazaar ecsetelte egy teljes cikkben, hogy milyen menő a Nanushka, sőt, maga Gigi Hadid is egy ilyen darabot viselt Jimmy Kimmel műsorában. A sztori pedig nem áll meg itt, ugyanis most a Refinery29 szeme akadt meg Sándor Szandra szupermenő darabjain.

use

„Egyre menőbb dolog magyar dizájnerdarabokat venni és viselni” – USE Unused-interjú

Barátságból indult vállalkozás, amely az ország egyik legismertebb divatmárkájává nőtte ki magát. A tervezők, Füzes Eszter, Tóth András és Godena-Juhász Attila több mint tíz éve ismerik egymást, közös márkájuk a USE Unused. Mi most 10 kérdést intéztünk hozzájuk.

A cikket IDE KATTINTVA találjátok meg.

A weboldalon hosszasan mesélik, hogy milyen klassz a budapesti márka, kezdve a ruháktól egészen a kiegészítőkig. Ezek után rögtön említést tesznek arról, hogy most hirtelen mennyi híresség viseli őket, Gigi Hadidon kívül például Margaret Zhang fényképész, stylist is. A darabokat pedig imádják, sőt, a cikk írója szerint Nanushka hamarosan még ennél is sikeresebb lehet.

Ebben nagyon is egyetértünk, aki pedig kíváncsi a cikkre, ITT el is olvashatja.

Ajánlott cikkek