Egyéb kategória

Kijött a Wonder Woman legújabb trailere

Szuper hír a képregényimádóknak: kijött a Wonder Woman legújabb előzetese. Mutatjuk! 

vous - 2017.03.12.
Kijött a Wonder Woman legújabb trailere

Arról már beszámoltunk nektek, hogy 2017 nyarán érkezik meg a vászonra a Wonder Woman című film, aminek első előzetesét a Comic-Conon mutatták be. Gal Gadot, aki a Batman vs. Superman című filmben is feltűnt, immár saját mozit kapott, partnere pedig a sármos Chris Pine lesz.

szepseg-es-szornyeteg

Ezeket a filmeket várjuk a legjobban 2017-ben

Előre szólunk, hogy kezdjetek el spórolni, idén ugyanis valószínűleg ti is beköltöztök majd a moziba. 2017-ben sorban követik egymást a jobbnál jobb filmek, az alábbi lista pedig segíteni fog, nehogy lemaradjatok a premierekről. Itt-ott lehetnek spoilerek, de csak annyi, amennyi az előzetesből is kiderül!

A teljes cikket ITT tudjátok elolvasni!

Most kijött a film legújabb előzetese, melyben Gal Gadotot egy igazi harcos amazonként láthatjuk. Betekintést nyerünk ugyanis az amazonok otthonába, Themyscirába, ahol Diana Prince kiképzése zajlik.

Objektum doboz

Mi már alig várjuk a filmet!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.