Egyéb kategória

Hát ezért tapsolt olyan bénán Nicole Kidman az Oscaron! Végre fény derült a rejtélyre

Nicole Kidman néha elég fura tud lenni, az Oscaron például olyan bizarr módon tapsolt, hogy arra nemcsak mi, de az egész világ felkapta a fejét. A legnagyobb komikusok parodizálták a fókáéhoz hasonló kézmozdulatot. A színésznő végre lerántotta a leplet a hatalmas rejtélyről és elmesélte, mi volt az oka a bénázásnak.

vous - 2017.03.09.
Hát ezért tapsolt olyan bénán Nicole Kidman az Oscaron! Végre fény derült a rejtélyre

Mi is teljesen ledöbbentünk, amikor megláttuk Nicole Kidmant tapsolni az Oscar-gálán. Nem is tudtuk eldönteni, hogy mire hasonlít, leginkább egy csápoló fókaként lehetne körülírni. A színésznőt azóta annyian kérdezték az esetről, hogy kénytelen magyarázkodni. Eddig azért nem tette, mert túlságosan szégyellte magát.

Objektum doboz

Nagyon ciki volt. Nagyon szerettem volna tapsolni, de nem lehetett.

Hmm… Ezzel kezdte a sztorit, mi pedig el sem tudtuk képzelni, mégis mi akadályozhat meg valakit abban, hogy tapsoljon.

Végig az járt a fejemben: nem akarom, hogy ne tapsolhassak, ami még rosszabb lent volna, mint ez, nem? Az emberek azt gondolták volna: mi a fenéért nem tapsol Nicole? Szóval csak elkezdtem, de nagyon nehéz volt, mert ugye ott volt az ujjamon az a hatalmas gyűrű, ami nem a sajátom volt. Gyönyörű volt, és rettenetesen féltem, hogy kárt teszek benne.

Aha, így már értjük. Ha ti egy 119 karátos Harry Winston gyémántgyűrűt viselnétek, ami ki tudja hány millió forintot ér, valószínűleg ti is furán tapsolnátok.

Objektum doboz

Rendben, Nicole, megbocsátunk.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!