Egyéb kategória

Hát ezért tapsolt olyan bénán Nicole Kidman az Oscaron! Végre fény derült a rejtélyre

Nicole Kidman néha elég fura tud lenni, az Oscaron például olyan bizarr módon tapsolt, hogy arra nemcsak mi, de az egész világ felkapta a fejét. A legnagyobb komikusok parodizálták a fókáéhoz hasonló kézmozdulatot. A színésznő végre lerántotta a leplet a hatalmas rejtélyről és elmesélte, mi volt az oka a bénázásnak.

vous - 2017.03.09.
Hát ezért tapsolt olyan bénán Nicole Kidman az Oscaron! Végre fény derült a rejtélyre

Mi is teljesen ledöbbentünk, amikor megláttuk Nicole Kidmant tapsolni az Oscar-gálán. Nem is tudtuk eldönteni, hogy mire hasonlít, leginkább egy csápoló fókaként lehetne körülírni. A színésznőt azóta annyian kérdezték az esetről, hogy kénytelen magyarázkodni. Eddig azért nem tette, mert túlságosan szégyellte magát.

Objektum doboz

Nagyon ciki volt. Nagyon szerettem volna tapsolni, de nem lehetett.

Hmm… Ezzel kezdte a sztorit, mi pedig el sem tudtuk képzelni, mégis mi akadályozhat meg valakit abban, hogy tapsoljon.

Végig az járt a fejemben: nem akarom, hogy ne tapsolhassak, ami még rosszabb lent volna, mint ez, nem? Az emberek azt gondolták volna: mi a fenéért nem tapsol Nicole? Szóval csak elkezdtem, de nagyon nehéz volt, mert ugye ott volt az ujjamon az a hatalmas gyűrű, ami nem a sajátom volt. Gyönyörű volt, és rettenetesen féltem, hogy kárt teszek benne.

Aha, így már értjük. Ha ti egy 119 karátos Harry Winston gyémántgyűrűt viselnétek, ami ki tudja hány millió forintot ér, valószínűleg ti is furán tapsolnátok.

Objektum doboz

Rendben, Nicole, megbocsátunk.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.