Egyéb kategória

Játszóteret építettek egy MOZIBA: szuper ötlet vagy az eddigi legidegesítőbb?

Tudjátok, milyen bosszantó tud lenni, amikor a moziban valaki végigbeszéli a filmet. Sőt, már az is elég zavaró tud lenni, ha a telefon képernyője világít a szemetek sarkában. Akkor vajon mi lenne, ha egy komplett játszótér állna a teremben? Van, ahol ez már nem csak feltételezés.

vous - 2017.03.09.
Játszóteret építettek egy MOZIBA: szuper ötlet vagy az eddigi legidegesítőbb?

A mozizásnak megvan az a sajátos hangulata, amiért úgy vagyunk vele, hogy megéri kifizetni a belépőt és a nasi árát. De tudjátok, vannak azok a vetítések, amikor pont a mellettetek ülő ember érzi úgy, hogy végig kell kommentálnia minden jelenetet. Vagy rosszabb, totál más dolgokról beszél, de azt jó hangosan. Akkor mit szólnátok, ha a film közepén kisgyerekek ugrándoznának vagy csúszdáznának a terem közepén?

cinema-city-mozi-magyarorszag-popcorn

Nem lesz több Coca-Cola a Cinema City mozikban

Hamarosan óriási változás érkezik a Cinema City mozikba: a popcorn vagy nachos mellé ugyanis rövidesen nem tudtok Coca-Colát kérni!

A további részletekről és egyéb változásokról ITT tudtok olvasni.

Akár ki is próbálhatjátok, ha nagyon szeretnétek, persze ehhez azért utazni kell (például Spanyolországba vagy Kaliforniába). A Cinépolis Luxury Cinemas ugyanis előállt az ötlettel, és már meg is valósították, így elkészültek azok a mozitermek, amelyek komplett játszóteremmé vannak alakítva. A székek adottak, ezek mellett pedig mindenféle játékok is, ahogy azt a képen is láthatjátok.

Objektum doboz

Objektum doboz

A termekben gyerekbarát vetítések lesznek, úgyhogy igazából a családosoknak készült, a szabályzat szerint pedig a játék csakis 15 percig tarthat, még a film kezdete előtt. Utána a gyerekeknek le kell ülniük, és nem mehetnek vissza ugrándozni. De tudjátok, milyenek a gyerekek: valószínűleg ha unatkozni kezdenek, vagy nem tetszik nekik a vetítés, biztosan le akarnak menni játszani közben is.

Objektum doboz

Azért azt el kell ismerni, hogy kreatív az ötlet, és a gyerekek (vagy a gyermeklelkű felnőttek) imádni fogják.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.