Egyéb kategória

Az Igazából szerelem új forgatási fotója az eddigi legnagyobb kedvencünk

Már csak hetek kérdése, és megnézhetjük az Igazából szerelem rövidke folytatását. Az elmúlt időszakban már egy-két izgalmas infó kiderült a második részről, de a mostaninak örülünk talán a legjobban!

vous - 2017.03.09.
Az Igazából szerelem új forgatási fotója az eddigi legnagyobb kedvencünk

Az Igazából szerelem folytatásával kapcsolatban már kiszivárgott egy-két részlet, például hogy két kedvenc szerelmespárunk a második részben is együtt marad, és az is, miért nem fognak megemlékezni Alan Rickmanről. Ahogy azt már megírtuk, egy kérdésre viszont mindenképpen szeretnénk választ kapni: mi lett Markkal és Juliettel?

Most egy új forgatási fotóból kiderült, mi a helyzet. Hiába telt el 13 év, Mark még teljesen odavan Julietért, sőt, nagyon úgy fest, hogy az ikonikus, kedvenc jelenetünket is megismétlik.

Objektum doboz

Viszont a szövegből azért sejthető, hogy Juliet és Peter azóta is együtt vannak, sőt, egy másik kép miatt szintén erre tudunk következtetni.

Objektum doboz

Azért kíváncsiak vagyunk, ezúttal mi lesz a sztorijuk vége: vajon ugyanúgy zárul, mint az első rész, vagy most lesz benne egy fordulat?

És még egy plusz fotó: a két színész, Andrew Lincoln és Chiwetel Ejiofor

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.