Lélek

Ezeket a kifogásokat mondják a pasik, ha egy lánnyal nem akarnak összejönni

Van az úgy, hogy egy románcból nem lesz kapcsolat, az okok pedig mindenkinél változóak lehetnek. De vajon mik azok a kifogások, amiket a pasik használnak, ha nem akarják lekötni magukat egyetlen lány mellett? Néhányan most elmesélték, ők mit dobnak be ilyenkor!

vous - 2021.12.08.
Ezeket a kifogásokat mondják a pasik, ha egy lánnyal nem akarnak összejönni

Szóval, van az a srác, akivel még nem vagytok együtt, de több van köztetek, mint egyéjszakás kaland. Ilyenkor aztán az összes barátnőtökkel átrágjátok a témát, és végül eldöntitek, hogy megbeszélitek vele a dolgot. Dumáltok egy darabig, együtt töltitek az estét, és úgy mentek haza, hogy minden szuper. Egészen addig, míg a barátnőtök rá nem kérdez, mi lett a vége, és rájöttök, hogy igazából nem is kaptatok választ.

Ami valójában történt, hogy a srác mondott valamit, amivel elérte, hogy maradjatok, de igazából semmit sem változtatott a viszonyotokon. Ez pedig nem a véletlen: ezek a pasik most elmesélték az EliteDaily magazinnak, ők mit mondanak, amikor jól érzik magukat egy lánnyal, de nem akarnak vele konkrétan járni.

1. A klasszikus „nem állok készen”

„Nagyon tetszel, de a lány, akiről azt hittem, hogy egy nap a feleségem lesz, azelőtt szakított velem, hogy megismertelek volna. Még nem állok készen többre.”  – Clifton, 25

Objektum doboz

2. Távkapcsolat? Kizárt!

„Jövőre Chicagóba költözöm, és nem akarok belemenni valami komolyabba, mivel nem szeretnék távkapcsolatot.”  – Michael, 23

Objektum doboz

3. Sok-sok-sok meló…

„Csak szimplán azt mondom nekik, hogy nagyon elfoglalt vagyok a melóval.”  – Arnold, 30

Objektum doboz

4. Akinek több kifogása is van

„Attól félek, hogy meg foglak bántani”  vagy „Nekem jobban tetszik az, ahogy most vagyunk”  – Treez, 24

Objektum doboz

5. Hűha…

„A párkapcsolatok alapja a bizalom, és hidd el, ha együtt járnánk, előbb-utóbb félrelépnék. (Háromszor játszottam be.)”  – Benjamin, 24

Objektum doboz

6. Csak spontán

„Jobban szeretem a spontaneitást. Ugyan már, sokkal izgalmasabb a helyzet, ha csak időnként jövünk össze!”  – Jim, 24

Objektum doboz

Azért jó hír, hogy nem mindenki veti be ezeket a kifogásokat. Többen is azt válaszolták a kérdésre, hogy már a legelején tisztázzák a helyzetet a lánnyal, és ezzel megelőzik a későbbi félreértéseket.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.