Lélek

Ezeket a kifogásokat mondják a pasik, ha egy lánnyal nem akarnak összejönni

Van az úgy, hogy egy románcból nem lesz kapcsolat, az okok pedig mindenkinél változóak lehetnek. De vajon mik azok a kifogások, amiket a pasik használnak, ha nem akarják lekötni magukat egyetlen lány mellett? Néhányan most elmesélték, ők mit dobnak be ilyenkor!

vous - 2021.12.08.
Ezeket a kifogásokat mondják a pasik, ha egy lánnyal nem akarnak összejönni

Szóval, van az a srác, akivel még nem vagytok együtt, de több van köztetek, mint egyéjszakás kaland. Ilyenkor aztán az összes barátnőtökkel átrágjátok a témát, és végül eldöntitek, hogy megbeszélitek vele a dolgot. Dumáltok egy darabig, együtt töltitek az estét, és úgy mentek haza, hogy minden szuper. Egészen addig, míg a barátnőtök rá nem kérdez, mi lett a vége, és rájöttök, hogy igazából nem is kaptatok választ.

Ami valójában történt, hogy a srác mondott valamit, amivel elérte, hogy maradjatok, de igazából semmit sem változtatott a viszonyotokon. Ez pedig nem a véletlen: ezek a pasik most elmesélték az EliteDaily magazinnak, ők mit mondanak, amikor jól érzik magukat egy lánnyal, de nem akarnak vele konkrétan járni.

1. A klasszikus „nem állok készen”

„Nagyon tetszel, de a lány, akiről azt hittem, hogy egy nap a feleségem lesz, azelőtt szakított velem, hogy megismertelek volna. Még nem állok készen többre.”  – Clifton, 25

Objektum doboz

2. Távkapcsolat? Kizárt!

„Jövőre Chicagóba költözöm, és nem akarok belemenni valami komolyabba, mivel nem szeretnék távkapcsolatot.”  – Michael, 23

Objektum doboz

3. Sok-sok-sok meló…

„Csak szimplán azt mondom nekik, hogy nagyon elfoglalt vagyok a melóval.”  – Arnold, 30

Objektum doboz

4. Akinek több kifogása is van

„Attól félek, hogy meg foglak bántani”  vagy „Nekem jobban tetszik az, ahogy most vagyunk”  – Treez, 24

Objektum doboz

5. Hűha…

„A párkapcsolatok alapja a bizalom, és hidd el, ha együtt járnánk, előbb-utóbb félrelépnék. (Háromszor játszottam be.)”  – Benjamin, 24

Objektum doboz

6. Csak spontán

„Jobban szeretem a spontaneitást. Ugyan már, sokkal izgalmasabb a helyzet, ha csak időnként jövünk össze!”  – Jim, 24

Objektum doboz

Azért jó hír, hogy nem mindenki veti be ezeket a kifogásokat. Többen is azt válaszolták a kérdésre, hogy már a legelején tisztázzák a helyzetet a lánnyal, és ezzel megelőzik a későbbi félreértéseket.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!