Egyéb kategória

Leköpött szomszéd, kokain, bolti lopás – amikor a cuki gyereksztárok teljesen elzüllenek

A züllés útjára lépő cuki gyereksztár története szinte már klisé. Rengeteg ilyet láttunk, és még fogunk is látni jó pár hasonló történetet. Van, aki teljesen tönkremegy, de szerencsére akad olyan is, aki idővel észhez kap, összeszedi magát, és visszatér a helyes vágányra. Legyen bármi is a dolgok kimenetele, a sajtó előszeretettel dokumentálja, ha egy valaha sikeres ember elindul lefelé a lejtőn.

vous - 2017.03.08.
Leköpött szomszéd, kokain, bolti lopás – amikor a cuki gyereksztárok teljesen elzüllenek

Felnőni nem könnyű. Legyünk őszinték, a legtöbben azért kimaxoljuk a kamaszkort: miközben a határainkat keressük, teljesen kifordulunk magunkból, és rengeteget hibázunk. A gyereksztárok is ugyanezen mennek keresztül, csak a média figyelő szeme előtt – és mivel az egész világ a játszóterük, sokkal szélsőségesebbek, és sokkal több marhaságot csinálnak. 

Justin Bieber

A tinilányok kedvence mindössze 12 éves volt, amikor a YouTube-on felfedezték. Nagyon fiatalon és nagyon rövid idő alatt robbant be a köztudatba. A cuki, „ártatlan fiú”-image sok rajongót vonzott, de a szeplőtlen kép hamar szertefoszlott:

aki egyszer a Fehér Házban énekelt személyesen az elnöknek, azt később egy hajszál választotta el attól, hogy maga Obama tiltsa ki az Államokból.

A siker hamar Justin fejébe szállt: az állandó bulizás, az ittas vezetés és a gyorshajtás csak a kezdet volt. Később az énekes összetűzésbe keveredett a szomszédaival: egyiküket leköpte, a másikuk házát tojással dobálta meg – ami bármennyire is hangzik bagatellnek, Amerikában bűncselekménynek számít. A paparazzókkal már többször balhézott, nemegyszer tettlegességig is fajult a dolog. Egy étteremben a mosdó helyett a felmosóvödörbe pisilt, miközben a barátai röhögve videózták a „műsort” a telefonjukkal. Amikor Amszterdamban járt, tiszteletét tette az Anna Frank-házban, majd botrányos bejegyzést vésett a vendégkönyvbe. Azt írta: „Anna remek lány volt. Ha élne, Bieber-rajongó lenne.”

2014-ben több mint 100 000 amerikai írta alá azt a petíciót, ami arra kérte a Fehér Házat, hogy vegye vissza a kanadai énekes tartózkodási engedélyét, és Bieber ne tartózkodhasson többé az Államokban.

Forrás:
Depositphotos, DQ, Youtube

Drew Barrymore

Már túl van a negyvenen és egy nagyon húzós serdülőkoron…

Még csak hétéves volt, amikor az  E.T. – A földönkívüli gyereksztárjaként megismerte a világ – és tizenhárom, amikor már elvonóra kellett mennie.  

Drew esetében a rossz szülő-gyerek viszony hamar megmutatkozott: a színésznő állítólag maga kérdezte meg Steven Spielbergtől hétévesen, hogy nem lenne-e a keresztapja, a rendező pedig igent mondott. Amikor a szülei válófélben voltak, édesanyja rendszeresen magával vitte a kislányt a szórakozóhelyekre, ahová bulizni ment. Nem csoda, hogy Drew 9 éves korára már rendszeresen dohányzott és ivott, tizenkét éves korában pedig már a kokaintól is függővé vált. 13 éves volt, amikor elvonóra küldték; az igazi változást viszont egy bírósági végzés hozta meg számára, ami lehetővé tette, hogy 14 éves korában elköltözhessen a szüleitől, és önálló életet élhessen.

Forrás:
Depositphotos, 20th Century Fox, Pinterest

Lindsay Lohan

Ha valaki csillaga fényesen ragyogott a kétezres években, akkor Lindsay Lohané biztosan. Az Apád-anyád idejöjjön! film gyerekszínésze tinikorára A listás sztárrá nőtte ki magát, de amilyen magasra emelkedett, olyan nagyot is zuhant… Ugyanis a munkával párhuzamosan féktelen bulizásba kezdett, ami egyenes út volt az alkohol- és a drogproblémák világába. Kapták már el ittas vezetésért és lopásért is, de a következetlen Twitter-posztjai is arra utalnak, hogy valami nagyon nem stimmel a színésznőnél. Igazából Lindsay-re csak rá kell nézni: a megjelenése még mindig arról árulkodik, hogy továbbra sincs jól.

Forrás:
Depositphotos, Twitter, Instagram

Macauley Culkin

A Reszkessetek, betörők! sztárjának arcát szerintem mindenki ismeri, hiszen, mint tudjuk: nincs karácsony Kevin nélkül… Ez jól érzékelteti, hogy 1990-ben, a film megjelenésének évében milyen robbanásszerű ismertséggel kellett „megküzdenie” a mindössze 10 éves Macauley-nak. 17 éves volt, amikor a pletykalapok arról cikkeztek, hogy a szülei elherdálják a vagyonát, amely felett kiskorúsága miatt nem rendelkezhetett. A petykákat később perek erősítették meg, és a saját szüleivel való pereskedés feltehetően megviselte a színészt. 24 éves volt, amikor nagyobb mennyiségű marihuanát és vényköteles gyógyszert foglaltak le nála a rendőrök. Bár az amerikaiak 60%-a fogyasztott már valamilyen drogot az élete során, Macauley drogbotránya mindenkit felháborított:

valószínűleg senki nem akarta elfogadni, hogy a Reszkessetek, betörők!-ből megismert cuki kissrác hús-vér, felnőtt emberként közel sem annyira cuki.

Forrás:
Depositphotos, Wikipedia, Jack Dishel

Demi Lovato

A Disney Channel angyalarcú gyereksztárja sokakat meglepett, amikor 2010-ben váratlanul bejelentette: elvonóra és pszichiátriára megy. Demi Lovato sokáig titkolta a bulimiáját és az alkoholfüggőségét – ahogy azt sem sejtette senki, hogy az önbántalmazás a mindennapjai része volt. Tanítani lehetne, hogy kovácsolt előnyt az énekesnő abból a rengeteg rosszból, amivel meg kellett küzdenie: titkolózás helyett inkább nyílt kártyákkal játszik, a problémáit inspirációként használja a zenéléshez, és aktivistaként hasonló problémákkal küzdő fiatalokon segít.

Forrás:
Depositphotos, Disney, Instagram
Ajánlott cikkek