Egyéb kategória

Egy jó kabát mindent feldob! – Ezek lesznek a tavasz slágerdarabjai

Végre! Úgy tűnik, a bomberdzsekik ideje leáldozott, az idei szezon sokkal izgalmasabb darabokat tartogat számukra. Hogy miket? Mutatom is, mert egy jó kabát a tavaszi ruhatár jolly jokere lehet!

vous - 2017.03.07.
Egy jó kabát mindent feldob! – Ezek lesznek a tavasz slágerdarabjai

Az idei tavaszi trendekkel képtelenség betelni: az egyszerűbb, kifinomult darabok éppúgy megtalálhatóak lesznek a boltokban, mint az agyondíszített, feltűnő cuccok. Ebben a szezonban a maszkulin stílust kedvelő vagy akár sportosabb nők ugyanúgy megtalálják a kedvenc darabjaikat, mint azok, akik a romantikus hangulatú, könnyed darabokra esküsznek. És ha ez nem lenne elég, végre nemcsak a bomberdzsekik hada vár ránk, ha épp tavaszi kabátot keresünk!

Mielőtt azonban rátérünk a ’17-es kedvencekre, az első és legfontosabb lépés, hogy mindenki tisztában legyen a saját testalkatával – ehhez érdemes ugyanis első körben kabátot választani, nem a trendekhez. 

kabát testalkat divat

Kezdjük az elején: így válasszatok a testalkatotokhoz tavaszi kabátot!

Az ember lánya azt gondolná, ha megszenvedett a tökéletes farmer kiválasztásával, akkor minden sínen van, pedig nem. Például egy kabátnál sem mindegy, hogy mit visel az, aki körte, és mit visel az, aki fiús testalkatú. Egy tavalyi anyagunkban Nyaka Dórival segítettünk a nagy kabátkérdésben. A cikket ide kattintva elolvashatjátok.

Ha megvan, melyik fazon áll a legjobban, jöhetnek a részletek, és előtérbe kerülhet az ízlésünk. Mutatom, idén milyen csodadarabok közül válogathattok! 

Azoknak, akik nem félnek az oversized fazontól

Nehezen szerettük meg, mára azonban teljesen a szívünhöz nőttek az oversized darabok. Rohanós, nincs kedvem csinosnak lenni típusú hétköznapokra tökéletes választás lehet egy-egy túlméretezett darab.

Az oversized kabátok az idei szezonban gyakran párosulnak az egyik legfelkapottabb tavaszi színnel, a khakivel. Párosítsátok feszülős nadrághoz és egy jó táskához – a szuper összhatás garantált! 

1. Stradivarius, 2. Zara, 3. Zara, 4. Mangó, 5. Mango

1. Stradivarius, 2. Zara, 3. Zara, 4. Mango, 5. Mango
Forrás:
VOUS

Azoknak, akik feltűnő darabokban érzik jól magukat

A statement darabok szerelmesei ebben a szezonban nyeregben érezhetik magukat: a boltok zsúfolásig lesznek a legdíszesebb kabátokkal. Válogathattok például hímzett, rojtos, feliratos darabok közül. Igen, jól látjátok, határt szinte csak a jó ízlés szabhat.

A fazonokat illetően leginkább a bőrdzsekiken, a tavaszi parkákon és a pufidzsekiken jelennek meg a díszek. Azok se aggódjanak, akik nem a díszített darabokkal hódítanának: válogathattok feltűnő színű vagy akár metálfényű kabátok közül is, amikkel minden szem rátok szegeződik majd. 

1. Zara, 2. Stradivarius, 3. Stradivarius, 4. Mango, 5. Zara

1. Zara, 2. Stradivarius, 3. Stradivarius, 4. Mango, 5. Zara
Forrás:
VOUS

Azoknak, akik az egyszerű, de nagyszerű ruhadarabokra buknak 

Nem tudja és akarja viselni a feltűnő darabokat, van, aki az egyszerűségre esküszik. Aki pedig így tesz, az mindig könnyen találhat kedvenc kabátot, hiszen a boltok minden szezonban tartogatnak egy-két klasszikus, letiszult darabot.

Ha ti is az egyszerű, de nagyszerű darabok kedvelői vagytok, válogassatok ballonkabátok vagy a tavaszi szövetkabátok közül. Egy bokacsizmával vagy sneakerrel tökéletes hétköznapi viselet

1. Stradivarius, 2. Zara, 3. H&M, 4. Mango, 5. H&M

1. Stradivarius, 2. Zara, 3. H&M, 4. Mango, 5. H&M
Forrás:
VOUS
Más tavaszi trendekről is szívesen olvasnátok? 

Készültök a tavaszi nagybevásárlásra? Ezeket ne hagyjátok ki!

Ha nem tudjátok, mire számíthattok a boltok idei kínálatát illetően, ideje updatelnetek magatokat! Van néhány cikk, amit érdemes elolvasnotok:

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!