Test

Edzéshez sok, bulihoz kevés: elkészült a Vans glitteres edzőcipője

Mivel az idő egyre tavasziasabb, végre otthon hagyhatjuk a vastag csizmát, és átválthatunk a szellősebb darabokra! A Vans pedig már elő is rukkolt egy vadiúj edzőcipővel, de azt már nehéz megmondani, pontosan milyen alkalmakra vehetjük fel.

vous - 2017.03.06.
Edzéshez sok, bulihoz kevés: elkészült a Vans glitteres edzőcipője

Azt már szenior szerkesztőnk, Nóri is megmondta, hogy idén a kényelem és a stílus kéz a kézben járnak, így nem kell attól tartanotok, hogy a tavaszi trendek miatt egyfolytában fájni fog a lábatok. És épp időben elkészült a Vans legújabb kollekciója, amihez hasonlót még nem sokszor láttunk. A márka ugyanis piacra dobja a glitteres edzőcipőket.

Nem csak egy kis metálos fényről vagy aprócska díszítésről, hanem komplett, csillogó, glitteres cipőkről van szó. Ez pedig még a fűzőre is igaz!

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Azt el kell ismernünk, hogy klasszul néz ki ez a ragyogó színvilág, de persze felvetődik ilyenkor a kérdés: vajon hova lehet felvenni? Mert kiránduláshoz, edzéshez túlságosan szép és feltűnő, a buliruhához viszont eléggé sportos hangulata van. Vagyis kicsit patthelyzet, de ettől függetlenül tényleg szemet gyönyörködtető kollekció.

Nektek mi a véleményetek? Ti hova vennétek fel őket?

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Elöltöltős vagy felültöltős mosógépet érdemes venni?
Otthon
Elöltöltős vagy felültöltős mosógépet érdemes venni?
vous - 2024.05.28.
Több szempontot is figyelembe kell venni, ha azt szeretnénk eldönteni, hogy elöltöltős vagy felültöltős mosógép volna ideálisabb a számunkra. Az első és legfontosabb aspektus az, hogy mekkora terület áll a mosógép rendelkezésére.