Egyéb kategória

3 titkos jel, amiből II. Erzsébet személyzete tudja, hogy a királynő unja a beszélgetést

II. Erzsébet királynőnek rengeteg gyönyörű táskája van – de ezek a táskák nem csupán kiegészítőként szolgálnak. A királynő ugyanis (többek között) ezekkel a trendi darabokkal jelzi, ha valakivel már unalmas a beszélgetés.

vous - 2017.03.06.
3 titkos jel, amiből II. Erzsébet személyzete tudja, hogy a királynő unja a beszélgetést

Egy királyi történész, Hugo Vickers szerint a monarchia tagjai ugyanis arra (is) használják a táskáikat, hogy jelezzék a személyzetnek: készek kilépni egy beszélgetésből.

Ha Erzsébet királynő egyik kezéből átteszi a táskáját a másikba, akkor az azt jelenti, hogy a királynő készen áll arra, hogy véget vessen a beszélgetésnek. Ha pedig egy rendezvényen a táskáját az asztalra teszi, az sem véletlen: ez a kódja annak, hogy a királynő távozni szeretne az eseményről – írja a Daily Mail.

Objektum doboz

De nemcsak a táskájával, hanem a gyűrűjével is jelezheti, hogy unalmasak vagyunk. Ha ugyanis az eljegyzési gyűrűjét forgatja, az azt jelzi, hogy a királynő gyorsan ott akar hagyni egy kínos/unalmas beszélgetést. A személyzet pedig ilyen helyzetekben finoman közbeavatkozik, így a királynő elszabadulhat. Ez aztán az elegáns módja annak, hogy valakit faképnél hagyjunk!

Erzsébet királynő

6 vicces tény II. Erzsébet királynőről, amitől leesik az állatok

II. Erzsébet királynő pár hét múlva, szeptember 10-én „ledöntheti trónjáról” Viktória királynőt, és ezzel ő lehet a leghosszabb ideje trónon ülő angol nemes. Ezt már egy ideje tudjuk, most azonban hoztunk nektek pár meghökkentő és mókás információt róla, amit még nem hallottatok.

A teljes cikket IDE kattintva elolvashatjátok.

Ajánlott cikkek