Egyéb kategória

Fodor, fodor mindenhol! – Egy tavaszi trend, amit ideje megszeretnünk

Ha létezne fodormérgezés, idén tavasszal mindenki ettől „szenvedne”, a boltok ugyanis roskadásig vannak fodrosabbnál fodrosabb ruhadarabokkal, kiegészítőkkel és cipőkkel. A „szenvedne” szó persze nem véletlenül van idézőjelben, engem – aki életében nem volt az a fodros szoknyás lány – teljesen megfertőzött a legromantikusabb tavaszi trend. Tartsatok velem, mutatom, miért ez a nagy rajongás! 

vous - 2017.03.05.
Fodor, fodor mindenhol! – Egy tavaszi trend, amit ideje megszeretnünk

Minél több a fodor, annál divatosabb egy ruha – leginkább így tudnám jellemezni röviden és tömören az idei tavaszi trendeket. Természetesen nem azt mondom, hogy csak fodrokkal hódíthattok, de ha biztosra akartok menni, e téren nézelődjetek.

A fodrok egyébként korántsem ma kezdték a pályafutásukat: már 2016-ban visszatértek, így elvétve láthattunk már néhány különleges darabot, idén azonban ennél is durvább lesz a helyzet. Mindenen, de tényleg mindenen ott lesznek. Nem maradt más hátra, mint hogy nagyon megkedveljük, és odafigyeljünk arra, hogy elkerüljük a habcsókhatást! 

Más tavaszi trendekről is szívesen olvasnátok? 

Más tavaszi trendekről is szívesen olvasnátok? 

Ha nem tudjátok, mire számíthattok az idei divatot illetően, van számotokra jó néhány cikkünk:

Fodor itt, fodor ott  – de nem mindegy, hogy hol! 

Mielőtt fejvesztve visszük a kasszához az összes fodros ruhadarabot, érdemes megjegyezni pár alapszabályt. A csíkos darabokhoz hasonlóan itt is érdemes odafigyelni például a fodrok állására, nem mindegy ugyanis, hogy vízszintesen vagy függőlegesen futnak a ruhán. 

A fodrok amellett, hogy díszítőelemei a ruhának, segíthetnek abban, hogy azt hangsúlyozzuk magunkon, amit igazán szeretnénk. Mivel a fodrok optikailag nagyítanak, kis mellű nők bátran hordhatják felsőkön a fodrok méretétől és elhelyezkedésétől függetlenül, míg a mellben erősebb nők jobb, ha a vízszintes fodrok mellett teszik le a voksukat. Ha az alsótestre szeretnénk helyezni a hangsúlyt – például egy keskeny csípő, vékony láb esetén – könnyű dolgunk van: választhatunk bármilyen fodrokkal ellátott nadrágot, szoknyát vagy ruhát. 

A kiegészítőket sem kíméli! 

Ahogy mondtam, a fodrok a ruhákon kívül is mindenen ott lesznek: teljesen megfertőzték a kiegészítőket, a cipőket. Ha úgy érzitek, felsőn vagy ruhán viselve túl sok lenne, válasszatok egy fodros kiegészítőt, ami a basic ruhákat szuperül feldobja. Válogassatok fodros kendők, táskák, pénztárcák, de akár cipők közül is! 

Szerezzétek be az idei legszebbeket! 

1. Zara, 2. Zara, 3. H&M, 4. Zara, 5. Mango, 6. Zara, 7. Zara, 8. H&M

1. Zara, 2. Zara, 3. H&M, 4. Zara, 5. Mango, 6. Zara, 7. Zara, 8. H&M
Forrás:
VOUS
Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
Világ
EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
vous - 2023.06.05.
A törökországi földrengésben érintett hallgatókat is vendégül lát idén az EFOTT fesztivál – jelentette be Dr. Hankó Balázs Zoltán felsőoktatásért felelős államtitkár a rendezvényt beharangozó sajtóeseményen. Elhangzott: az EFOTT az egyetemisták fesztiváljaként a 18-29 éves korosztály egyik legkedveltebb nyári programja. A rendezvény sokszínű zenei kínálatának köszönhetően a középiskolásoktól az egyetemistákon át minden korosztály megtalálhatja a számára legizgalmasabb előadókat, 6 színpadon több mint 100 fellépőt. Július 12. és 16. között többek között a VALMAR, a Wellhello, Dzsúdló, a Halott Pénz, a Follow the Flow, ByeAlex és a Slepp, Azahriah, Majka, a Blue, a La Bouche és a Culture Beat is koncertezik a Velencei-tó partján. A fesztivál nappali programjait összefogó UNIversumba idén rekordszámú felsőoktatási intézmény jelentkezett. A programok középpontjában a kultúra, az egészséges életmód, a digitalizáció és a fenntarthatóság áll majd.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.