Trend

Ezért hordanak a sztárcsajok pár számmal nagyobb tűsarkút

Nektek feltűnt már, hogy a sztárcsajok általában pár számmal nagyobb cipőt hordanak, mint kellene? Nos, ez nem azért van, mert készlethiány van a Louboutinból.

vous - 2022.01.17.
Ezért hordanak a sztárcsajok pár számmal nagyobb tűsarkút

Bright Side elmélete szerint a sztárcsajok azért hordanak pár számmal nagyobb magas sarkút, hogy ne törje fel a cipő a lábukat, és hogy egész éjszaka kényelmesen érezzék magukat a tűsarkúban.

Objektum doboz

Hogy ne járjon ki a lábuk a sokszor láthatóan is nagyobb csinos cipőből, szilikon talpbetétet használnak, és sokszor igyekeznek pántos cipőt választani, ami tartja a lábukat. Sőt, hosszú ruhát sem véletlenül viselnek. Azzal el tudják takarni, ha túl nagy a cipellő.

Hát, nem tudom!

Az igazság az, hogy nekem a nagy cipő is feltöri a lábam, szóval nem értem a sztárcsajokat, de minden tiszteletem az övék, hogy képesek ezekben a hatalmas csodákban járni.

blogfotó

Bokavillantás mínusz tíz fokban? – Egy blogger elárulta az igazságot a legtrendibb divatfotókról

Tél van, a mínuszok egyre lejjebb kúsznak a hőmérőn, az Instagram mégis roskadásig van kivillanó bokákkal, csupasz nyakakkal, kigombolt kabátokkal és bloggerekkel, akik előszeretettel mutatják meg, hogyan lehet januárban is csinos valaki anélkül, hogy x réteg ruhába bújna. De mi a valóság?

ITT kiderül!

Ajánlott cikkek