Egyéb kategória

Ilyen még nem volt Disney-mesében: meleg szereplő is lesz A szépség és a szörnyetegben

Évek óta folyik a vita, vajon jó ötlet-e bemutatni a homoszexualitást egy elsősorban gyerekeknek szóló mesében. Az Emma Watson főszereplésével készülő új A szépség és a szörnyeteg meglépte ezt a bátor lépést, így olyat láthatunk, amit korábban még egyetlen Disney-mesében sem.

vous - 2017.03.02.
Ilyen még nem volt Disney-mesében: meleg szereplő is lesz A szépség és a szörnyetegben

Ha engem kérdeztek, a gyerekek sokkal könnyebben megértik és elfogadják a homoszexualitást, mint ahogy azt mi, felnőttek gondoljuk. Ja, hogy Tomika nem Kittit szereti, hanem Márkot? Rendben, de ez mitől olyan különleges? Az új élőszereplős A szépség és a szörnyeteg mozi készítői is egy elfogadó kisgyerek fejével gondolkodtak, ezért mertek egy meleg karaktert beleírni a filmbe.

Objektum doboz

Emma Watson és a film rendezője, Bill Condon az Attitude magazinnak mesélt arról, hogyan került bele az a bizonyos „meleg pillanat” a moziba.

Az egyik karakter, LeFou egyszer Gastonra szeretne hasonlítani, másszor pedig meg akarja őt csókolni. Nem biztos abban, mit is akar. A szemünk előtt kezdi megérteni, hogy vannak ezek az érzései. Nem szeretném elárulni a dolog végét, de van egy csodálatos, kifejezetten „meleg pillanat” a filmben.

A filmben Josh Gad játsza LeFou-t, aki állítólag élete alakítását nyújtja a homoszexualitását kereső karakter szerepében.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek