Egyéb kategória

Kim Kardashian megosztotta a legédesebb fotót az egyéves Saint Westről

Ritka pillanat, így „meg kell becsülnünk”: Kim Kardashian fotót posztolt Saint Westről.

vous - 2017.03.01.
Kim Kardashian megosztotta a legédesebb fotót az egyéves Saint Westről

Igaz, még csak egyéves Kim Kardashian és Kanye West kisfia, így nem sok fotót láthattunk róla, ezért is különleges, ha anyuci képet oszt meg az egyébként tündéri Saintről. 

 Nem is akármilyen fotót!

north west

North Westnek háromévesen Louis Vuittonja volt, nekünk sütibabánk: mi nyertünk!

North Westet, Kim Kardashian és Kanye West elsőszülött gyermekét mérhetetlen luxus veszi körül. A legdrágább ruhákban jár, és olyan cuccai vannak, ami egy hétköznapi kislánynak sohasem lesznek.

Szerintem mégsem (csak) Northnak szuper az élete.

Kim Kardashian kihasználva a vadiúj Insta-funkciót, feltöltött három képet Saint Westről és magáról, aminek láthatóan a kicsi nem annyira örül.

Nagyon vicces: ilyen a mérges Saint West!

Objektum doboz

Persze nem tudtam megállni, hogy ne mutassam meg nektek azt a fotót, amelyen Kim magas sarkúban teniszezik North Westtel. (Miért kell elrontani ezt a cuki hírt?!)

Objektum doboz

Jaj!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.