Egyéb kategória

Újra Oscar-díjat nyert egy magyar alkotás – Deák Kristóf filmje győzött a kategóriájában

Már rutinos oscarozóknak számítunk, hiszen egy éve, a 88. Oscar-gálát is végigvirrasztottuk Nemes Jeles László és a Saul fia miatt. Az idén Deák Kristóf élőszereplős rövidfilmjéért szorítottunk, és megérte! A Mindenki című magyar alkotás ugyanis OSCAR-DÍJAT NYERT A KATEGÓRIÁJÁBAN!

vous - 2017.02.27.
Újra Oscar-díjat nyert egy magyar alkotás – Deák Kristóf filmje győzött a kategóriájában

Tavaly novemberben azért örültünk, mert kiderült, hogy Deák Kristóf Mindenki című filmje ott van a tíz Oscar-esélyes, élőszereplős rövidfilm között. Napra pontosan két hónapra rá már szinte kiugrottunk a bőrünkből, hiszen bekerült a top 5-be. Most pedig torkaszakadtunkból tudnánk üvölteni, mivel A MAGYAR ALKOTÁST OSCAR-DÍJJAL JUTALMAZTÁK A 89. GÁLÁN!

Bevalljuk, egy picit féltünk attól, vajon sikerülhet-e az, hogy két egymást követő évben is egy magyar alkotást talál a legjobbnak az Amerikai Filmakadémia, hisz a Saul fia előtt 34 éve nyertünk utoljára aranyszobrot. De szerencsére összejött, és idén is minimum úgy örülhetünk, mint tavaly.

Itt megtekinthetitek a teljes, most már Oscar-díjas filmet:

Objektum doboz

Szívből gratulálunk és nagyon büszkék vagyunk!

Forrás:
medaiklikk.hu
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.