Egyéb kategória

Újra Oscar-díjat nyert egy magyar alkotás – Deák Kristóf filmje győzött a kategóriájában

Már rutinos oscarozóknak számítunk, hiszen egy éve, a 88. Oscar-gálát is végigvirrasztottuk Nemes Jeles László és a Saul fia miatt. Az idén Deák Kristóf élőszereplős rövidfilmjéért szorítottunk, és megérte! A Mindenki című magyar alkotás ugyanis OSCAR-DÍJAT NYERT A KATEGÓRIÁJÁBAN!

vous - 2017.02.27.
Újra Oscar-díjat nyert egy magyar alkotás – Deák Kristóf filmje győzött a kategóriájában

Tavaly novemberben azért örültünk, mert kiderült, hogy Deák Kristóf Mindenki című filmje ott van a tíz Oscar-esélyes, élőszereplős rövidfilm között. Napra pontosan két hónapra rá már szinte kiugrottunk a bőrünkből, hiszen bekerült a top 5-be. Most pedig torkaszakadtunkból tudnánk üvölteni, mivel A MAGYAR ALKOTÁST OSCAR-DÍJJAL JUTALMAZTÁK A 89. GÁLÁN!

Bevalljuk, egy picit féltünk attól, vajon sikerülhet-e az, hogy két egymást követő évben is egy magyar alkotást talál a legjobbnak az Amerikai Filmakadémia, hisz a Saul fia előtt 34 éve nyertünk utoljára aranyszobrot. De szerencsére összejött, és idén is minimum úgy örülhetünk, mint tavaly.

Itt megtekinthetitek a teljes, most már Oscar-díjas filmet:

Objektum doboz

Szívből gratulálunk és nagyon büszkék vagyunk!

Forrás:
medaiklikk.hu
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!