Egyéb kategória

A „legfurább tapsnak” járó Oscar-díjat kapja: Nicole Kidman

Az idei Oscar-gála örökre bevéste magát a történelembe: egyrészt a HATALMAS BAKI miatt, ugyanis véletlenül rossz filmnek adták át a legjobb filmnek járó Oscar-díjat, másrészt pedig azért, mert ismét Oscar-díjjal jutalmaztak egy magyar filmet. De azért voltak még furcsa pillanatok.

vous - 2017.02.27.
A „legfurább tapsnak” járó Oscar-díjat kapja: Nicole Kidman

Bár az idei Oscar-gála elég unalmasan indult, a végére felpörögtek az események: Deák Kristóf filmje, a Mindenki Oscar-díjat nyert a kategóriájában, majd a legjobb film bejelentésénél hatalmas baki történt, ugyanis rossz filmnek adták át az Oscar-díjat

ryan gosling reakció oscar

Így reagáltak a Kaliforniai álom szereplői, mikor megtudták, hogy a film mégsem nyert Oscart

El sem hittük, hogy ekkora baki előfordulhat az Oscar-díj-átadón, de mégis: Faye Dunaway és Warren Beatty más filmnek adták át a legjobb filmnek járó Oscar-díjat, mert rossz film nevét olvasták fel. Ez aztán az izgalmas finálé! 

A szereplők és a stáb reakcióját ITT nézhetitek meg!

De történt még valami, ami mellett az internet nem tudott szó nélkül elmenni: Nicole Kidman „tapsolása”. A színésznő ugyanis úgy tapsolt, hogy az ujjait nem érintette össze, sőt, próbálta minél távolabb tartani azokat egymástól.

A Daily Mail szerint a közösségi média felületein azonnal áradni kezdtek a hozzá kapcsolódó  kommentek: „Látta valaki Nicole Kidmant tapsolni? Úgy tapsol, mint egy fóka. Elképesztő!”, „Miért nem tud Nicole Kidman tapsolni?”, „Miért tapsol így Nicole Kidman? Fura.”

Mutatjuk az ominózus tapsot:

Objektum doboz

És azt, kihez hasonlították a mémgyártók:

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!